We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Champions League tickets

De Champions League wordt beschouwd als het belangrijkste clubtoernooi in de wereld is het toppunt van clubvoetbal in Europa. De finale van de Champions League is een van de meest uitgezonden sportevenementen over de hele wereld, en bereikte in de afgelopen jaren een publiek van 213 miljoen.

Voorafgaand aan de herstructurering van de wedstrijden in 1992 had de Europese Champions Cup een knock-out competitie-indeling waar alleen de kampioenen van elke competitie werden toegelaten. Met de vernieuwing van de competitie kwam er een nieuwe structuur waarbij de top vier finalisten in de sterkste competities in Europa in een serie van mini-liga's concurreren voordat ze doorgaan naar een knock-out competitie. Deze nieuwe indeling bleek een enorme hit bij TV-kijkers en de televisie-inkomsten uit de Champions League werden enorm, de aanbesteding van de live uitzendrechten van de wedstrijden werd zeer concurrerend.

Voorafgaand aan deze vroege groepsfase wordt er een reeks kwalificatierondes gehouden voor teams uit zwakkere competities of die lager eindigden in hun eigen competitie. De 10 teams die deze fase overleven, worden vervolgens ingedeeld in de groepsfase met de teams die niet hoefden te kwalificeren.

De finale van de Champions League is een van de populairste sportevenementen en wordt breed uitgezonden en gesponsord, net als de Amerikaanse Super Bowl.

champions league Programma 2018/2019

VS
Wanda Metropolitano Champions League
VS
Signal Iduna Park Champions League
VS
Stadio Atleti Azzurri d'Italia Champions League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Champions League
VS
Stamford Bridge Champions League
VS
Stadio San Paolo Champions League
VS
Santiago Bernabéu Champions League
VS
Parc Olympique Lyonnais Champions League
VS
Estadi Ciutat de València Champions League
VS
Red Bull Arena Champions League
VS
Anfield Champions League
VS
Parc des Princes Champions League
VS
Juventus stadium Champions League
VS
Etihad Stadium Champions League
VS
Camp Nou Champions League
VS
Allianz Arena Champions League