Arsenal tickets

Vergelijk alle Arsenal tickets

Er zijn momenteel 9 bedrijven die voetbaltickets en voetbalreizen aanbieden voor Arsenal

Bekijk Arsenal FC live in het Emirates Stadium

Grijp de kans om Arsenal FC thuis te zien spelen in het Emirates Stadium, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Arsenal FC. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Arsenal FC - Arsenal Football Club, ook bekend als "The Gunners". De club is opgericht in 1886 as Dial Square in London en speelt zijn thuiswedstrijden in het Emirates Stadium met een capaciteit van 60 361 zitplaatsen.

Programma 2017/2018

22 Feb
Arsenal vs Östersunds FK
Emirates Stadium
Europa League
vanaf 106 €
Lees meer
25 Feb
Arsenal vs Manchester City
Wembley Stadium
EFL Cup
vanaf 259 €
Lees meer
1 Maart
Arsenal vs Manchester City
Emirates Stadium
Premier League
vanaf 141 €
Lees meer
4 Maart
Brighton vs Arsenal
Falmer Stadium
Premier League
vanaf 227 €
Lees meer
11 Maart
Arsenal vs Watford
Emirates Stadium
Premier League
vanaf 121 €
Lees meer
17 Maart
Leicester vs Arsenal
King Power Stadium
Premier League
vanaf 165 €
Lees meer
1 April
Arsenal vs Stoke
Emirates Stadium
Premier League
vanaf 121 €
Lees meer
7 April
Arsenal vs Southampton
Emirates Stadium
Premier League
vanaf 121 €
Lees meer
14 April
Newcastle vs Arsenal
Newcastle
Premier League
vanaf 165 €
Lees meer
21 April
Arsenal vs West Ham
Emirates Stadium
Premier League
vanaf 144 €
Lees meer
28 April
Manchester United vs Arsenal
Old Trafford
Premier League
vanaf 288 €
Lees meer
5 Mei
Arsenal vs Burnley
Emirates Stadium
Premier League
vanaf 129 €
Lees meer
13 Mei
Huddersfield vs Arsenal
John Smith's Stadium
Premier League
vanaf 227 €
Lees meer

Arsenal Tickets en reizen

Geniet Van Uw Trip naar Londen Waar U Live Kunt Kijken naar de Wedstrijd van Een van de Beroemdste Engelse Teams, Arsenal/ Koop Uw Voetbaltickets Vandaag

Arsenal is een voetbalclub met een rijke geschiedenis, bekend door zijn succes. Arsenal is opgericht in 1886, en heeft altijd gestreefd naar een sterk gevoel van trots en traditie. De combinatie van traditie en innovatie is kenmerkend voor de kracht van de spelers. Ze dragen bij aan de emotionele en unieke sfeer in het Emirates Stadium. Wees de eerste om uw voetbaltickets te reserveren in Londen, dan kunt u zien wat het inhoudt om een trotse fan van Arsenal te zijn. In het 125-jarige bestaan, heeft Arsenal de harten van zijn fans geraakt door hen een uitgesproken kans te bieden om zich deel van de club te voelen.

Terwijl u in Londen bent, kunt u meer te weten komen over het succes van de Arsenal Foundation. De club heeft hiermee zijn toewijding laten zien om de gemeenschap te dienen. De Arsenal Foundation is opgericht in 2012 in een poging om jonge mensen over de hele wereld aan te moedigen om hun doelen te bereiken en hun potentieel te vervullen. Dit laat zien dat de club een hoog niveau van sociaal bewustzijn bezit door altijd de gemeenschap te dienen. Het is het juiste moment om Londen te bezoeken en het stadion van Arsenal te zien, het Emirates Stadium. U zult verrukt zijn door de belangrijke details die u ontdekt over de club, en de spannende voetbalsfeer ervaren in hartje Londen. Reserveer uw voetbaltickets, die u een unieke kans bieden om interessante plaatsen in Londen te bezoeken.

Feiten over Arsenal

F.C. Arsenal is een van de populairste tickets in het Engelse voetbal, en beroemd over de hele wereld. The Gunners, zoals de ploeg liefkozend genoemd wordt, is een van de succesvolste Engels topclubs. De club is opgericht in 1886 en huist momenteel in het nieuw gebouwde Emirates Stadion, na het grootste deel van hun tijd te hebben doorgebracht in de Football League in Highbury.

In 2013 werd Arsenal gewaardeerd op $ 1,3 miljard en beschouwd als de op drie na waardevolste club in de Engelse Premier League. Voetbaltickets zijn slechts een deel van het gigantische inkomen van de club.

In de recente geschiedenis had Arsenal Football Club een reeks van Premier League overwinningen in de jaren '90, waaronder een League Cup en Cup double, en ze zijn sindsdien een top vier club. Bovendien hebben de Gunners een concurrentiestrijd met hun Noord-Londense rivalen, Tottenham Hotspur.

Historisch gezien is de club een aantrekkelijke optie voor high profile spelers, vooral in de afgelopen decennia. Met het hoge aanzien van de Gunners bij internationale spelers van over de hele wereld.

De prijzen voor tickets bij thuiswedstrijden van Arsenal, in het Emirates Stadion, variëren van £ 126 tot £ 26, maar deze ticketprijzen kunnen lager worden als je lid wordt, dan kun je profiteren van een aantal kortingen.

London heeft een verbazingwekkende geschiedenis die kan worden verkend door middel van de talloze attracties. Deze omvatten een breed scala aan musea, restaurants, theaters, bioscopen, pubs, clubs en poppodia, voor elk wat wils. Vergeet de Tower of London niet, het is een bruisende stad met veel verschillende culturen en mogelijkheden voor sightseeing; Londen is in het hart van het Britse voetbal.