Liverpool tickets

Er zijn momenteel 8 bedrijven die voetbaltickets en voetbalreizen aanbieden voor Liverpool

Als je op zoek bent naar tickets voor Liverpool FC, dan ben je naar de juiste plek gekomen. Hier kun je op een gemakkelijke manier verschillende tickets naar de thuiswedstrijden van Liverpool vergelijken van verschillende aanbieders.

Hoe Liverpool-tickets te bemachtigen?

Liverpool is een van de meest populaire voetbalclub in heel Europa en een kaartje bemachtigen is dus niet heel makkelijk, vooral voor de grotere wedstrijden. Als je een lid bent van de club, kun je tickets aanvragen, maar de eenvoudigste manier is om ze via een van de bedrijven die hier op de site staan te kopen.

Vergelijke alle tickets voor Liverpool FC

Er is een groot verschil tussen de prijzen afhankelijk van waar je wilt zitten. De plekken bovenaan de korte zijde zijn doorgaans de goedkoopste optie en centrale plekken aan de lange zijde de meest dure. We hebben de goedkoopste opties hier op de site voor je op een rijtje gezet en vaak hebben de genoemde aanbieders vaak nog meer te bieden op hun eigen website.

Voetbaltrips naar Liverpool

Je kunt hier op de website losse voetbaltickets kopen of complete voetbaltrips naar Liverpool. Selecteer het hotel en de luchtvaartmaatschappij en zie alle complete pakketten. Check ook welke garanties het desbetreffende reisbureau geeft.

Anfield, Liverpool

Als je aan Anfield denkt, denk je al snel aan ‘You'll Never Walk Alone’ dat door meer dan 54.000 voor de wedstrijd gezongen wordt. De recentelijk gerenoveerde locatie is de moeite van een bezoekje waard voor iedereen die in voetbal geïnteresseerd is, Liverpool-fan of niet.

Programma 2017/2018

28 April
Liverpool vs Stoke
Anfield
Premier League
vanaf 198 €
Lees meer
2 Mei
Roma vs Liverpool
Stadio Olimpico
Champions League
vanaf 989 €
Lees meer
6 Mei
Chelsea vs Liverpool
Stamford Bridge
Premier League
vanaf 260 €
Lees meer
13 Mei
Liverpool vs Brighton
Anfield
Premier League
vanaf 168 €
Lees meer

Liverpool Tickets en reizen

Beste Seizoensaanbiedingen voor Voetbaltickets om Liverpool FC Wedstrijden te Zien

Liverpool FC heeft 5 Europese cups gewonnen, en is daarom een legendarisch Brits team. De club genereerde veel van zijn succes gedurende de zeventiger en tachtiger jaren. Vind de beste aanbiedingen voor voetbaltickets om de wedstrijd van uw favoriete team Liverpool te zien. Mis de kans niet om Liverpool te bezoeken, dat niet alleen de thuishaven van de voetbalclub is, maar ook het thuis van de Beatles. Muziekliefhebbers kunnen een rondleiding krijgen in de wereld van inspirerende muziek gemaakt door de populaire band. In Liverpool kunt u de magie voelen van de duizenden supporters van de voetbalclub. Anfield, het stadion van Liverpool FC, heeft een capaciteit van meer dan 60.000 personen, dus u kunt zich de sfeer daar voorstellen.

Door nu uw voetbaltickets te reserveren krijgt u de unieke kans bieden om meer te weten te komen over de stad Liverpool. Het is een stad waar u op elk moment van het jaar van kunt genieten. Op een heldere zonnige dag, is het nemen van de Liverpool City Sightseeing Tour bus de juiste manier om u op te peppen en u met positieve emoties op te laden. Ook kunt u twee kathedralen bezoeken die in de stad staan. Een stad met twee kathedralen belooft een authentieke ervaring aan bezoekers. Zoals velen beweren, is voetbal de tweede religie van Liverpool. Vind de beste aanbiedingen van het seizoen voor voetbaltickets voor de live wedstrijden van Liverpool FC. U zult positief verrast worden door het grote aantal mensen dat Liverpool wil bezoeken.

Feiten over Liverpool

F.C Liverpool is gevestigd in het noordwesten van Engeland en een van de meest succesvolle in de geschiedenis van het Engelse voetbal. De club behoort tot een van de de meest succesvolle teams in de Engelse top en heeft meer Europese bekers gewonnen dan welke Engelse club dan ook. Geen wonder dat ze tickets verkopen als zoete broodjes.

F.C. Liverpool is vooral bekend om zijn grote succes in de jaren '70 en '80, toen charismatische managers Bill Shankly en Bob Paisley groot succes behaalden in zowel de binnenlandse en Europese competities.

Voetbaltickets voor het in Anfield gebaseerde team zijn een van de meestgewilde in de Engelse Premier League. Ze zijn geen vreemden voor succes in de Engelse top, met een indrukwekkende 18 landstitels, sinds de oprichting in 1882. Daarnaast hebben ze ook nog 7 FA Cup overwinningen en 8 League Cup trofeeën op hun naam staan.

De club heeft een langdurige rivaliteit met de Premier League titel rivaal Manchester United en een felle lokale derby met de in Liverpool gebaseerde rivaal F.C. Everton.

De club heeft haar portie tragedies wel gehad in de afgelopen jaren, toen in 1985 39 supporters werden gedood toen een muur instortte in het Heysel stadion in een Europese wedstrijd tegen Juventus. In 1989 werden 96 Liverpool supporters gedood bij een ongeluk in het stadion van Hillsborough.

Tickets voor thuiswedstrijden kosten tussen de £ 52 en £ 38, afhankelijk van de tegenstander.

Liverpool heeft veel te bieden de reizende supporter, het werd genoemd als de Culturele Hoofdstad van Europa in 2008. je kunt een bezoekje brengen aan de Walker Gallery, het wereldberoemde Maritiem Museum, het Titanic Museum en de kathedraal van Liverpool.