Chelsea tickets

Vergelijk alle Chelsea tickets

Er zijn momenteel 9 bedrijven die voetbaltickets en voetbalreizen aanbieden voor Chelsea

Bekijk Chelsea FC live in het Stamford Bridge

Grijp de kans om Chelsea FC thuis te zien spelen in het Stamford Bridge, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Chelsea FC. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Chelsea FC - Chelsea Football Club, ook bekend als "The Blues, The Pensioners". De club is opgericht in 1905 in London en speelt zijn thuiswedstrijden in het Stamford Bridge met een capaciteit van 41 841 zitplaatsen.

Programma 2017/2018

20 Feb
Chelsea vs Barcelona
Stamford Bridge
Champions League
vanaf 894 €
Lees meer
25 Feb
Manchester United vs Chelsea
Old Trafford
Premier League
vanaf 265 €
Lees meer
4 Maart
Manchester City vs Chelsea
Etihad Stadium
Premier League
vanaf 182 €
Lees meer
10 Maart
Chelsea vs Crystal Palace
Stamford Bridge
Premier League
vanaf 197 €
Lees meer
14 Maart
Barcelona vs Chelsea
Camp Nou
Champions League
vanaf 318 €
Lees meer
17 Maart
Burnley vs Chelsea
Turf Moor
Premier League
vanaf 106 €
Lees meer
1 April
Chelsea vs Tottenham
Stamford Bridge
Premier League
vanaf 362 €
Lees meer
7 April
Chelsea vs West Ham
Stamford Bridge
Premier League
vanaf 227 €
Lees meer
14 April
Southampton vs Chelsea
St Mary's Stadium
Premier League
vanaf 227 €
Lees meer
21 April
Chelsea vs Huddersfield
Stamford Bridge
Premier League
vanaf 197 €
Lees meer
28 April
Swansea vs Chelsea
Liberty Stadium
Premier League
vanaf 212 €
Lees meer
5 Mei
Chelsea vs Liverpool
Stamford Bridge
Premier League
vanaf 379 €
Lees meer
13 Mei
Newcastle vs Chelsea
Newcastle
Premier League
vanaf 220 €
Lees meer

Chelsea Tickets en reizen

Chelsea Football Club is de Belofte van Spanning in het Engelse Voetbal

Opgericht in het begin van de 20e eeuw, heeft Chelsea Football Club een aanmerkelijk deel van zijn geschiedenis in de bovenste regionen van het Engelse voetbal doorgebracht. De indrukwekkende prestaties van de club moedigen u aan om Londen te bezoeken en te genieten terwijl u een live wedstrijd bekijkt met extreem getalenteerde spelers. Vergeet niet om uw voetbaltickets vandaag nog te boeken, aangezien zij de toegangspoort zijn voor het aankomende voetbalseizoen in het hart van Engeland. Chelsea Football Club heeft veel legendarische spelers gehad zoals Roy Bentley, Frank Blunstone, Peter Bonetti, en Steve Clarke. U krijgt de kans om de geschiedenis van de club te ontdekken. Chelsea Football Club heeft iets aandoenlijks, iets dat kan worden geïdentificeerd met de uitbundige energie van zijn spelers die de harten van de fans bereikt. Fans zijn belangrijk voor het succes van de club.

Londen blijft op elk moment van het jaar een opwindende plek om te bezoeken. Een van de karakteristieke plaatsen van de stad is het Buckingham Palace dat bezoekers de kans geeft om zich onder te dompelen in de rijke geschiedenis van het Koninkrijk. Uw beslissing om voetbaltickets voor Chelsea Football Club te kopen is uw beste keuze om aan de dagelijkse realiteit te ontsnappen. Een andere interessante plaats om te bezoeken in Londen is het Madame Tussauds Museum waar mensen de magie van verschillende historische en culturele periodes kunnen beleven door het prisma van wassen beelden van beroemdheden. Chelsea fans kunnen trots zijn op de geschiedenis en recente successen van hun favoriete team.

Feiten over Chelsea

F.C. Chelsea heeft een rijke geschiedenis aan de top van het Engelse voetbal. Ze zijn gevestigd in Fulham, Londen the Blues, zoals ze liefkozend bekend zijn, speelt al op de gronden van Stamford Bridge sinds ze in 1905 werden opgericht.

Chelsea heeft vele winsten geboekt sinds hun eerste titel van de Liga in 1955. F.C. Chelsea had echter de meest langdurige periode van succes in de afgelopen twee decennia. Sinds 1997 heeft de club niet minder dan 15 grote trofeeën, waaronder 4 Premier League titels en 7 FA Cups behaald.

The Blues zijn de enige Londense club die de Champions League heeft gewonnen en ze zijn ook de enige club in Groot-Brittannië die alledrie de Europese bekers heeft gewonnen. Door dit succes zijn de voetbaltickets erg populair bij de fans, voor alle 41.000 zitplaatsen in het stadion.

In 2003 kocht de rijke Russische tycoon Roman Abramovich de club en zijn geld hielp de Blues om regelmatige uitdagers voor de titel te worden. Een injectie van £ 100 miljoen door de Russische weldoener hielp de clubs opklimmen in de lijst van rijkste clubs en ze werden onlangs genoemd als de op 6 na rijkste club ter wereld in 2013.

Tickets voor Premier League thuiswedstrijden kunnen variëren tussen de £ 63 en £ 40, afhankelijk van je plaats in het stadion en de tegenstander.

Fulham heeft een gunstige ligging in het hart van Londen en heeft veel aan de reiziger te bieden. Beroemde attracties zijn onder andere: Bankside van de Thames, The Franco, BBC Television Centre en The Hammersmith Odeon.