We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Chelsea tickets

Er zijn momenteel 2 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Chelsea

Tickets voor de thuiswedstrijden van Chelsea FC in Stamford Bridge zijn erg populair en niet makkelijk te bemachtigen. Selecteer de wedstrijd en vergelijk prijzen van de wedstrijdtickets van alle grotere aanbieders en reisbureaus op de markt.

Hoe tickets voor Chelsea te bemachtigen?

Eén manier is om lid te worden van de club en vervolgens tickets voor een specifieke wedstrijd aan te vragen. Er zijn echter geen garanties dat op deze manier je ook daadwerkelijk tickets toegekend zal krijgen. Een andere manier is om te kopen van een van de partners die op deze pagina staan. Op deze manier zal je gegarandeerd kaartjes bemachtigen. Er zijn een hoop ticketaanbieders dus check vooral alle verschillende deals uit voordat je overgaat tot een aankoop.

Vergelijk tickets voor Chelsea FC

De prijzen kunnen redelijk uiteenlopen, niet alleen tussen verschillende wedstrijden maar ook voor dezelfde wedstrijd. Hoe belangrijk is het voor je om dicht bij het veld te zitten? Vaak kan het wel twee keer zo duur zijn om beneden aan de lange zijde te zitten vergeleken met de korte zijde bovenin. In elk geval hebben we alle mogelijke alternatieven voor je op een rijtje gezet in ons vergelijkingstabel.

Voetbaltrips naar Chelsea

Als je geen tijd wilt verspillen met het zoeken naar hotels en vliegtickets, dan kun je op maat gemaakte pakketten kopen voor de wedstrijd die jij wilt zien. Zowel het wedstrijdticket, hotel en de reis zijn inbegrepen in het pakket.

Stamford Bridge, Londen

De arena staat in een erg mooi gebied waar je kunt rondwandelen en waar je pubs, restaurants en nog veel meer kunt vinden. Doe wat meer dan 40.000 bezoekers doen en maak een wedstrijd live mee!

Chelsea Programma 2023 | 2024

Chelsea FC tickets

Op deze site kun je tickets vergelijken en kopen voor alle wedstrijden van Chelsea. Je kunt losse wedstrijdtickets kopen en zelf accommodatie en de reis regelen, of je kunt kiezen uit een van de verkopers die reispakketten verkopen, zodat je zelf geen tijd kwijt bent aan het zoeken naar geschikte hotels. We werken samen met de grootste reisorganisaties en ticketverkopers in Europa, en je kunt een op een veilige manier kopen van een van onze partners.

Over Chelsea FC

Chelsea, oftewel “The Blues”, is een van de meest populaire clubs in de Premier League en is altijd een topteam dat strijdt om zowel de competitietitel en om zich te kwalificeren voor de Champions League. Met geweldige spelers zoals Hazard, Willian en Courtois, is Chelsea een vermakelijk team om naar te kijken op het veld. De Russische eigenaar Abramovich is ook een belangrijke reden voor het succes en hij heeft de club in staat gesteld om zich in het laatste decennium te ontwikkelen.

Stamford Bridge

De makkelijkste manier om Stamford Bridge te bereiken is met de metro via het Fulham Broadway Station met de District Line, of neem bus 14, 211 of 414. In het stadion passen meer dan 41.000 toeschouwers en het is bijna elke wedstrijd uitverkocht. In het gebied rondom het stadion zijn er veel pubs, restaurants en winkelcentra waar je wat tijd door kunt brengen voor en na de wedstrijd.

Grote wedstrijden

Chelsea heeft geen specifieke rivaal, maar de wedstrijden tegen Arsenal, Liverpool en Manchester United zijn altijd extra beladen. Fulham is een van de dichtstbijzijnde teams bij Stamford Bridge, maar vanwege de grote verschillen in omstandigheden, telt het niet als grote rivaal.

Hoeveel kosten tickets voor Chelsea?

Als het een wedstijd is tegen een van de topteams, zijn de prijzen meestal hoger. We hebben prijzen voor alle wedstrijden opgesomd en als je graag de exacte prijs wilt zien, klik dan op een van de wedstrijden voor meer informatie.

Hoe koop je tickets voor uitwedstrijden van Chelsea?

We hebben alle wedstrijden opgesomd, zowel thuis- als uitwedstrijden, zodat er geen verschil is, maar als je graag een uitwedstrijd met de andere fans van Chelsea wilt zien, zorg er dan voor dat de tickets voor het uitvak in het stadion zijn.

Ticketinformatie

https://www.chelseafc.com/en/tickets---membership/buy-tickets

Tickets en reizen

Chelsea football club is de belofte van spanning in het engelse voetbal

Opgericht in het begin van de 20e eeuw, heeft Chelsea Football Club een aanmerkelijk deel van zijn geschiedenis in de bovenste regionen van het Engelse voetbal doorgebracht. De indrukwekkende prestaties van de club moedigen u aan om Londen te bezoeken en te genieten terwijl u een live wedstrijd bekijkt met extreem getalenteerde spelers. Vergeet niet om uw voetbaltickets vandaag nog te boeken, aangezien zij de toegangspoort zijn voor het aankomende voetbalseizoen in het hart van Engeland. Chelsea Football Club heeft veel legendarische spelers gehad zoals Roy Bentley, Frank Blunstone, Peter Bonetti, en Steve Clarke. U krijgt de kans om de geschiedenis van de club te ontdekken. Chelsea Football Club heeft iets aandoenlijks, iets dat kan worden geïdentificeerd met de uitbundige energie van zijn spelers die de harten van de fans bereikt. Fans zijn belangrijk voor het succes van de club.

Londen blijft op elk moment van het jaar een opwindende plek om te bezoeken. Een van de karakteristieke plaatsen van de stad is het Buckingham Palace dat bezoekers de kans geeft om zich onder te dompelen in de rijke geschiedenis van het Koninkrijk. Uw beslissing om voetbaltickets voor Chelsea Football Club te kopen is uw beste keuze om aan de dagelijkse realiteit te ontsnappen. Een andere interessante plaats om te bezoeken in Londen is het Madame Tussauds Museum waar mensen de magie van verschillende historische en culturele periodes kunnen beleven door het prisma van wassen beelden van beroemdheden. Chelsea fans kunnen trots zijn op de geschiedenis en recente successen van hun favoriete team.

Feiten over Chelsea

F.C. Chelsea heeft een rijke geschiedenis aan de top van het Engelse voetbal. Ze zijn gevestigd in Fulham, Londen the Blues, zoals ze liefkozend bekend zijn, speelt al op de gronden van Stamford Bridge sinds ze in 1905 werden opgericht.

Chelsea heeft vele winsten geboekt sinds hun eerste titel van de Liga in 1955. F.C. Chelsea had echter de meest langdurige periode van succes in de afgelopen twee decennia. Sinds 1997 heeft de club niet minder dan 15 grote trofeeën, waaronder 4 Premier League titels en 7 FA Cups behaald. The Blues zijn de enige Londense club die de Champions League heeft gewonnen en ze zijn ook de enige club in Groot-Brittannië die alledrie de Europese bekers heeft gewonnen. Door dit succes zijn de voetbaltickets erg populair bij de fans, voor alle 41.000 zitplaatsen in het stadion. In 2003 kocht de rijke Russische tycoon Roman Abramovich de club en zijn geld hielp de Blues om regelmatige uitdagers voor de titel te worden. Een injectie van £ 100 miljoen door de Russische weldoener hielp de clubs opklimmen in de lijst van rijkste clubs en ze werden onlangs genoemd als de op 6 na rijkste club ter wereld in 2013. Tickets voor Premier League thuiswedstrijden kunnen variëren tussen de £ 63 en £ 40, afhankelijk van je plaats in het stadion en de tegenstander. Fulham heeft een gunstige ligging in het hart van Londen en heeft veel aan de reiziger te bieden. Beroemde attracties zijn onder andere: Bankside van de Thames, The Franco, BBC Television Centre en The Hammersmith Odeon.

Anderen bekeken ook

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5