West Ham tickets

Er zijn momenteel 8 bedrijven die voetbaltickets en voetbalreizen aanbieden voor West Ham

Bekijk West Ham live in het Olympic Stadium

Grijp de kans om West Ham thuis te zien spelen in het Olympic Stadium, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van West Ham. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

West Ham United FC - West Ham United Football Club, ook bekend als "The Hammers, The Irons". De club is opgericht in 1895, as Thames Ironworks in London en speelt zijn thuiswedstrijden in het The Boleyn Ground met een capaciteit van 35 533 zitplaatsen.

Programma 2017/2018

29 April
West Ham vs Manchester City
Olympic Stadium
Premier League
vanaf 114 €
Lees meer
5 Mei
Leicester vs West Ham
King Power Stadium
Premier League
vanaf 293 €
Lees meer
10 Mei
West Ham vs Manchester United
Olympic Stadium
Premier League
vanaf 176 €
Lees meer
13 Mei
West Ham vs Everton
Olympic Stadium
Premier League
vanaf 88 €
Lees meer

West Ham Tickets en reizen

Beleef de Magie in Queen Elizabeth Olympic Park Stadium

Het nieuwe thuisstadion van West Ham United, het Olympic Stadium, is meer dan een voetbalstadion. Het is een geweldig project, een van de beste voetbalstadions in de wereld, dat u kunt zien en waar u van kunt genieten. Een belangrijk element van het stadion is het opnieuw ontworpen dak dat de capaciteit heeft om alle zitplaatsen te overdekken. Olympic Stadium biedt een unieke kijkervaring voor West Ham fans. Koop uw voetbaltickets nu voor de kans om de sfeer te ervaren in dit bijzondere stadion. Het stadion is een symbool van perfectie, professionaliteit en transparantie.

West Ham United Football Club is een Engels profvoetbalteam gevestigd in Oost-Londen. Het speelt momenteel in de Premier League, en verrast fans regelmatig met zijn goede spelers. West Ham United won de FA Cup in 1964, wat het begin was van de gloriejaren van de club. Boek uw voetbaltickets dit seizoen. Het is de beste tijd om Londen te bezoeken en uzelf onder te dompelen in het erfgoed van West Ham United.

U kunt meer te weten komen over de initiatieven van de club om het aantrekkelijke idee te promoten om ‘De Voetbalacademie’ te zijn. West Ham United heeft zich erg gericht op het belang van het ontwikkelingssysteem voor de jeugd, opgericht in de vijftiger jaren. U heeft de kans om verschillende voetbalwedstrijden te bezoeken terwijl u in Londen bent, maar u zult er geen spijt van krijgen als u uw voetbaltickets boekt voor West Ham United. De visie van de club is innovatief en robuust en de Academie vertegenwoordigt een belangrijk onderdeel van West Ham’s identiteit.

Feiten over West Ham

F.C. West-Ham United speelt in de Engelse Premier League. Ze zijn gebaseerd in het Upton Park in Oost-Londen en hebben een trouwe aanhang van seizoenskaarthouders. De club is opgerocht in 1900 en won de Football League War Cup in 1940 en heeft sindsdien de FA Cup drie keer gewonnen. Ze hebben nog nooit een landstitel gewonnen, maar ze zijn wel derde geworden in de oude eerste divisie tijdens het seizoen 1985 / 86.

Drie spelers van West-Ham speelden in het Engels elftal dat de World Cup van 1966 heeft gewonnen. Bobby Moore, Geoff Hurst en Martin Peters waren van vitaal belang voor het succes van Engeland, met Moore op de flanken terwijl Hurst en Peters beiden scoorden in de gewonnen finale.

In de jaren '60 werd de club in verbang gebracht met het opkomende probleem van het voetbalvandalisme en voetbalgeweld, met de Mile End Mob, een groep supporters van West-Ham die berucht werden om hun geweld.

Tickets voor thuiswedstrijden kosten tussen de £ 48 en £ 30, afhankelijk van je plaats in het stadion en de competitie waarin de club speelt.

Oost-Londen heeft een trotse traditie van het ondersteunen van de voetbalclubs en de omgeving biedt vele attracties voor de bezoeker, waaronder de Londense werf, de Whitechapel Art Gallery, The Ten Bells, Wilton's Music Hall en Sutton House. Daarnaast is er een scala aan musea, restaurants, theaters, bioscopen, pubs en clubs voor reizigers naar dit historische deel van Londen.