We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

West Ham tickets

Er zijn momenteel 1 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor West Ham

The Hammers, een verwijzing naar de scheepswerf waaruit de club ooit is voortgekomen, maken al jaren deel uit van het succes van de Engelse Premier League en ondanks hun bijnaam spelen ze technisch prima en respectabel voetbal. Bekijk de shirts van de spelers van West Ham van dichtbij en vergelijk de toegangsprijzen op onze site.

Hoe koop je toegangskaartjes voor wedstrijden van West Ham United?

De Londense club deelt de hoofdstad van Engeland met enkele andere voetbalgrootheden en dus ook met hun supporters. Juist vanwege de vele lokale rivaliteiten zijn de thuiswedstrijden bijzonder begeerd en spannend. Als u een van deze of ook uit- of bekerwedstrijden wilt bekijken, kunt u het beste alle prijzen van West Ham United - wedstrijden hier vergelijken en een keuze maken uit een van onze grote beschikbare aanbiedingen.

Vergelijk de kaartjes voor West Ham United

Als u geen clublid bent en niet weet hoe of waar u uw kaartjes kunt krijgen, bezoek dan onze website en krijg een overzicht van wedstrijden, prijzen, kaartverkopers en reisbureaus. Kaartverkoop was nog nooit zo overzichtelijk en gemakkelijk!

En opnieuw lonkt de hoofdstad

In het East End van Londen heerst West Ham United en dat is nog een reden waarom elke voetballiefhebber Londen een keer moet bezoeken. De gemakkelijkste manier om dit te doen is naar een van onze reisorganisaties te gaan en een compleet voetbalarrangement inclusief hotel en vlucht te boeken. Maak u geen zorgen over de organisatie van uw reis en geniet van Londen op zijn best.

Olympia in London

Het Olympisch Stadion in Londen, ook wel het London Stadium genoemd, is de thuisbasis van voetbalclub West Ham United. Met 60.000 zitplaatsen bent u verzekerd van een voetbalavontuur. Wij raden u aan dit bouwwerk van dichtbij en misschien zelfs van binnen te bekijken. Stadionkaarten voor een rondleiding in het Olympisch Stadion van Londen kunt u bij ons bestellen.

West Ham Programma 2023 | 2024

Tickets en reizen

Beleef de magie in queen elizabeth olympic park stadium

Het nieuwe thuisstadion van West Ham United, het Olympic Stadium, is meer dan een voetbalstadion. Het is een geweldig project, een van de beste voetbalstadions in de wereld, dat u kunt zien en waar u van kunt genieten. Een belangrijk element van het stadion is het opnieuw ontworpen dak dat de capaciteit heeft om alle zitplaatsen te overdekken. Olympic Stadium biedt een unieke kijkervaring voor West Ham fans. Koop uw voetbaltickets nu voor de kans om de sfeer te ervaren in dit bijzondere stadion. Het stadion is een symbool van perfectie, professionaliteit en transparantie.

West Ham United Football Club is een Engels profvoetbalteam gevestigd in Oost-Londen. Het speelt momenteel in de Premier League, en verrast fans regelmatig met zijn goede spelers. West Ham United won de FA Cup in 1964, wat het begin was van de gloriejaren van de club. Boek uw voetbaltickets dit seizoen. Het is de beste tijd om Londen te bezoeken en uzelf onder te dompelen in het erfgoed van West Ham United.

U kunt meer te weten komen over de initiatieven van de club om het aantrekkelijke idee te promoten om ‘De Voetbalacademie’ te zijn. West Ham United heeft zich erg gericht op het belang van het ontwikkelingssysteem voor de jeugd, opgericht in de vijftiger jaren. U heeft de kans om verschillende voetbalwedstrijden te bezoeken terwijl u in Londen bent, maar u zult er geen spijt van krijgen als u uw voetbaltickets boekt voor West Ham United. De visie van de club is innovatief en robuust en de Academie vertegenwoordigt een belangrijk onderdeel van West Ham’s identiteit.

Feiten over West Ham

F.C. West-Ham United speelt in de Engelse Premier League. Ze zijn gebaseerd in het Upton Park in Oost-Londen en hebben een trouwe aanhang van seizoenskaarthouders. De club is opgerocht in 1900 en won de Football League War Cup in 1940 en heeft sindsdien de FA Cup drie keer gewonnen. Ze hebben nog nooit een landstitel gewonnen, maar ze zijn wel derde geworden in de oude eerste divisie tijdens het seizoen 1985 / 86.

Drie spelers van West-Ham speelden in het Engels elftal dat de World Cup van 1966 heeft gewonnen. Bobby Moore, Geoff Hurst en Martin Peters waren van vitaal belang voor het succes van Engeland, met Moore op de flanken terwijl Hurst en Peters beiden scoorden in de gewonnen finale. In de jaren '60 werd de club in verbang gebracht met het opkomende probleem van het voetbalvandalisme en voetbalgeweld, met de Mile End Mob, een groep supporters van West-Ham die berucht werden om hun geweld. Tickets voor thuiswedstrijden kosten tussen de £ 48 en £ 30, afhankelijk van je plaats in het stadion en de competitie waarin de club speelt. Oost-Londen heeft een trotse traditie van het ondersteunen van de voetbalclubs en de omgeving biedt vele attracties voor de bezoeker, waaronder de Londense werf, de Whitechapel Art Gallery, The Ten Bells, Wilton's Music Hall en Sutton House. Daarnaast is er een scala aan musea, restaurants, theaters, bioscopen, pubs en clubs voor reizigers naar dit historische deel van Londen.

Anderen bekeken ook

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5