We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Inter tickets

Er zijn momenteel 0 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Inter

Een droom van iedere voetballiefhebber is, om op de tribune in San Siro te zitten. Vervul deze droom en vergelijk alle toegangskaartjes voor een wedstrijd van Inter Milaan op onze website. Wij bieden een brede selectie van kaartverkopers en reisagenten om u een voetbalervaring te bezorgen die u nooit zult vergeten.

Hoe koop je kaartjes voor een wedstrijd van Inter Milaan?

Kaartjes bemachtigen voor het Italiaanse voetbal is altijd een grote uitdaging, want Zuid-Europeanen zijn enthousiaste voetbalfans en zijn vaak lid van hun favoriete club. Om toch een kans te hebben om bijvoorbeeld het Derby de Milano live te zien, vindt u op onze website een overzicht van alle officiële verkopers en reisorganisaties die u de gelegenheid bieden een wedstrijd van de Internationale Milano te zien.

Vergelijk de kaartjes van Inter Milaan!

Als je de Nerazzurri ziet spelen, wil je meer! Vergelijk dus nu hier hun rijke scala aan opties van de beste toegangskaarten en kies degene die het beste bij u past.

De thuisstad van twee succesvolle clubs

Milaan - mode metropool en stad van twee uitzonderlijke clubs in Europa - Inter Milaan en AC Milaan. U mag deze stad in al haar schoonheid en diversiteit niet missen. Neem daarom een pakket van een van onze reisbureaus voor een wedstrijd van Inter Milaan, plus een reis naar Milaan inclusief vervoer en verblijf.

San Siro voor de allerlaatste keer?

Geruchten doen al een hele tijd de ronde en nu lijkt het officieel te zijn. Het beroemde San Siro zal niet langer in deze vorm voortbestaan en er is een volledige renovatie gepland. Maak van de gelegenheid gebruik om een laatste bezoek te brengen aan het Giuseppe Meazza Stadion en leer meer over de geschiedenis van dit wereldberoemde stadion. Vergelijk reistickets hier.

Inter Programma 2023 | 2024

Tickets en reizen

Boek uw voetbaltickets om te genieten van de schoonheid van italiaans voetbal

Inter Milan is een van de meest succesvolle teams in het Italiaanse voetbal, opgericht in 1908. Ze hebben een groot aantal competitietitels gewonnen, waaronder UEFA en FIFA titels. De club is een van de meest waardevolle voetbalclubs in de wereld. Ze zijn gevestigd in San Siro, Milaan, met een capaciteit van meer dan 80.000 personen. Een interessant feit is dat het stadion wordt gedeeld met hun grootste rivaal, AC Milan. Koop uw voetbaltickets; u zult geen spijt krijgen als u de fascinerende voetbalsfeer in dit stadion ervaart.

Wat met name de moeite waard is om te vernoemen over deze voetbalclub is het hoge niveau van sociale en ethische verantwoordelijkheid. Het Voorschrift voor Ethiek van Inter Milan is duidelijk ontworpen om belangrijke plichten en ethische verantwoordelijkheden van het team te beschrijven. Wederzijds respect en de bescherming van individuele rechten staan aan de basis van de ethische waarden en principes van de club. Milaan is een van de beste plaatsen om te bezoeken in Italië. Koop uw voetbaltickets zodat u de unieke sfeer in San Siro kunt beleven, waar u zich een echte Italiaan kunt wanen en u de kunst van het voetbal kunt waarderen en liefhebben. U kunt het Museum van Inter en AC Milan bezoeken, dat is gevestigd in het San Siro stadion. U kunt het verhaal van deze twee Milanese teams bestuderen. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van een unieke ervaring waarin u de keuze heeft om uzelf op verschillende opties te richten: historische T-shirts, kunstobjecten, schoenen, en andere memorabele aspecten die te maken hebben met beide Milanese teams.

Feiten over Inter

F.C. Internazionale Milano is beter bekend als Inter Milan en door de bredere voetbalgemeenschap gewoon als Inter, door de fans. De club is een professionele voetbalclub in de top van het Italiaanse voetbal. De club is een van de weinige clubs die hun hele voetballende geschiedenis heeft doorgebracht in de hoogste divisie van het Italiaanse voetbal.

Gedurende deze periode heeft Inter 30 Italiaanse voetbaltrofeeën, waaronder 18 landstitels en 12 binnenlandse cups, gewonnen. De club had zijn grootste succes in de afgelopen jaren, tussen 2006 en 2010 won Inter vijf opeenvolgende landstitels, die het record in het Italiaanse voetbal evenaarden. Succes in Europese competities heeft dit binnenlandse succes gevolgd en Inter heeft de Champions League drie keer gewonnen, meest recent in 2010. Dit is de het op een na hoogste van alle Italiaanse clubs, na rivaal AC Milan. Inter won echter ook de UEFA Cup driemaal, evenals de FIFA Club World Cup. Inter Milan deelt een stadion met competitierivaal AC Milan, bekend als de San Siro, met een capaciteit van meer dan 80.000, dat is het grootste in de Italiaanse Football League. De twee clubs hebben een felle rivaliteit en derby wedstrijden tussen de twee zijn populair in de nationale pers en staan bekend als Derby della Madonnina. Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in het San Siro-stadion kosten tussen de € 112 en € 60, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion. Milan heeft veel te bieden aan de reizende de fan, er zijn vele clubs, pubs, restaurants, winkels en musea en de wereldberoemde kathedraal, Callerie d'italia piazza della Scala en de Galleria Vittorio Emanuele II.

Anderen bekeken ook

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5