We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Milan tickets

Er zijn momenteel 4 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Milan

Grijp de kans om AC Milan thuis te zien spelen in het San Siro, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van AC Milan. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

AC Milan - Associazione Calcio Milan, ook bekend als "i Rossoneri, il Diavolo, Casciavit". De club is opgericht in 1899 in Milano en speelt zijn thuiswedstrijden in het San Siro met een capaciteit van 80 018 zitplaatsen.

Milan Programma 2021/2022

VS
San Siro Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
San Siro Champions League
VS
San Siro Serie A
VS
Wanda Metropolitano Champions League
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Champions League
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
Stadio San Paolo Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
Stadio Olimpico di Torino Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
Stadio Marc'Antonio Bentegodi Serie A
VS
San Siro Serie A

Tickets en reizen

AC Milan is een van de meest succesvolle voetbalteams ter wereld. Na de oprichting in 1899 hebben ze 18 verschillende internationale trofeeën gewonnen. AC Milan is trots op zijn rijke geschiedenis. Ze hebben ook zeven UEFA Champions League titels gewonnen. De voetbalclub is gevestigd in San Siro, Milaan. Het stadion heeft een capaciteit van 80.000 personen. San Siro is het grootste stadion in Italië. Boek uw voetbaltickets om deel te worden van de magie die AC Milan heet. Het is ook de rijkste club in de geschiedenis van het internationale voetbal. Het stadion staat bekend om zijn intense sfeer, en u zult er ongetwijfeld van genieten met uw familie en vrienden.

Milaan is de tweede grootste stad in Italië. Milaan wordt beschouwd als het belangrijkste industriële en financiële centrum van Italië. U kunt ten volle van de stad genieten. De modehoofdstad van Italië verwelkomt uw opwinding voor voetbal en mode. Daarom kan winkelen in Milaan een zinderende ervaring zijn voor modeliefhebbers. Milaan staat bekend om verschillende toeristenattracties. De Kathedraal van Milaan moet u zien als u in deze stad bent. Andere interessante plaatsen zijn Piazza Del Duomo en het Koninklijke Paleis van Milaan. De stijlvolle verschijning van de stad is overal zichtbaar. Boek uw ticket vandaag zodat u kunt genieten van een bezoek aan een van de meest fascinerende plaatsen ter wereld. De vorm van de historische en nieuwe architectuur in Milaan wordt bewonderd door de miljoenen mensen die de stad elk jaar bezoeken.

Feiten over Milan

AC Milan is het succesvolste team in de wereld van voetbal, daarom is het lastig om aan kaartjes te komen. De club heeft 18 officiële UEFA en FIFA trofeeën gewonnen, dit is ongeëvenaard. De club onderscheid zich doordat ze elke competitie waaraan ze hebben deelgenomen ten minste eenmaal hebben gewonnen. Binnenlands succes volgt de club al vele jaren, ze hebben 19 League titels en 11 Italiaanse cup wedstrijden gewonnen.

Milan speelt haar thuiswedstrijden in het San Siro-stadion met plaats voor 80.000 fans. Dit stadion wordt ook gedeeld met hun grootste rivaal Inter Milan, deze zwaar competitieve derby wedstrijd is een van de bekendste en wordt in Italië aangeduid als de Derby della Madonnina.

Welbekend is dat de club in handen is van de voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi en is uitgegroeid tot een van de rijkste voetbalclubs ter wereld en zeker de meest waardevolle in het Italiaanse voetbal.

Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in het San Siro-stadion kosten tussen de € 112 en € 60, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion.

Milan heeft veel te bieden, zoals clubs, pubs, restaurants, winkels en musea en de wereldberoemde kathedraal, Callerie d'italia piazza della Scala en de Galleria Vittorio Emanuele II.

Goedkoopste thuis wedstrijden

VS
vanaf 50 € Lees meer

Duurste thuis wedstrijden

VS
vanaf 250 € Lees meer

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews
4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5