Milan tickets

Vergelijk alle Milan tickets

Er zijn momenteel 8 bedrijven die voetbaltickets en voetbalreizen aanbieden voor Milan

Bekijk AC Milan live in het Giuseppe Meazzastadion San Siro

Grijp de kans om AC Milan thuis te zien spelen in het Giuseppe Meazzastadion San Siro, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van AC Milan. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

AC Milan - Associazione Calcio Milan, ook bekend als "i Rossoneri, il Diavolo, Casciavit". De club is opgericht in 1899 in Milano en speelt zijn thuiswedstrijden in het San Siro met een capaciteit van 80 018 zitplaatsen.

Programma 2017/2018

22 Feb
Milan vs Ludogorets
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Europa League
vanaf 105 €
Lees meer
25 Feb
Roma vs Milan
Stadio Olimpico
Serie A
vanaf 84 €
Lees meer
28 Feb
Lazio vs Milan
Stadio Olimpico
Coppa Italia
vanaf 90 €
Lees meer
4 Maart
Milan vs Inter
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
vanaf 132 €
Lees meer
18 Maart
Milan vs Chievo
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
vanaf 44 €
Lees meer
31 Maart
Juventus vs Milan
Juventus stadium
Serie A
vanaf 303 €
Lees meer
8 April
Milan vs Sassuolo
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
vanaf 44 €
Lees meer
15 April
Milan vs Napoli
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
vanaf 76 €
Lees meer
18 April
Torino vs Milan
Stadio Olimpico di Torino
Serie A
vanaf 128 €
Lees meer
22 April
Milan vs Benevento
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
vanaf 44 €
Lees meer
6 Mei
Milan vs Hellas Verona
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
vanaf 50 €
Lees meer
20 Mei
Milan vs Fiorentina
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
vanaf 61 €
Lees meer

Milan Tickets en reizen

Koop uw Voetbaltickets Vandaag om het Creatieve Spel van AC Milan te Zien

AC Milan is een van de meest succesvolle voetbalteams ter wereld. Na de oprichting in 1899 hebben ze 18 verschillende internationale trofeeën gewonnen. AC Milan is trots op zijn rijke geschiedenis. Ze hebben ook zeven UEFA Champions League titels gewonnen. De voetbalclub is gevestigd in San Siro, Milaan. Het stadion heeft een capaciteit van 80.000 personen. San Siro is het grootste stadion in Italië. Boek uw voetbaltickets om deel te worden van de magie die AC Milan heet. Het is ook de rijkste club in de geschiedenis van het internationale voetbal. Het stadion staat bekend om zijn intense sfeer, en u zult er ongetwijfeld van genieten met uw familie en vrienden.

Milaan is de tweede grootste stad in Italië. Milaan wordt beschouwd als het belangrijkste industriële en financiële centrum van Italië. U kunt ten volle van de stad genieten. De modehoofdstad van Italië verwelkomt uw opwinding voor voetbal en mode. Daarom kan winkelen in Milaan een zinderende ervaring zijn voor modeliefhebbers. Milaan staat bekend om verschillende toeristenattracties. De Kathedraal van Milaan moet u zien als u in deze stad bent. Andere interessante plaatsen zijn Piazza Del Duomo en het Koninklijke Paleis van Milaan. De stijlvolle verschijning van de stad is overal zichtbaar. Boek uw ticket vandaag zodat u kunt genieten van een bezoek aan een van de meest fascinerende plaatsen ter wereld. De vorm van de historische en nieuwe architectuur in Milaan wordt bewonderd door de miljoenen mensen die de stad elk jaar bezoeken.

Feiten over Milan

Associazione Calcio Milan voetbalclub speelt in de Italiaanse professionele voetbalcompetitie. De club is gevestigd in Milaan, Italië en werd opgericht in 1899 door een Engelsman. De club onderscheid zich, net als rivaal Juventus, door het spelen in de top van het Italiaanse voetbal sinds de oprichting, ze hebben maar 2 seizoenen buiten de top gespeeld.

AC Milan is het succesvolste team in de wereld van voetbal, daarom is het lastig om aan kaartjes te komen. De club heeft 18 officiële UEFA en FIFA trofeeën gewonnen, dit is ongeëvenaard. De club onderscheid zich doordat ze elke competitie waaraan ze hebben deelgenomen ten minste eenmaal hebben gewonnen. Binnenlands succes volgt de club al vele jaren, ze hebben 19 League titels en 11 Italiaanse cup wedstrijden gewonnen.

Milan speelt haar thuiswedstrijden in het San Siro-stadion met plaats voor 80.000 fans. Dit stadion wordt ook gedeeld met hun grootste rivaal Inter Milan, deze zwaar competitieve derby wedstrijd is een van de bekendste en wordt in Italië aangeduid als de Derby della Madonnina.

Welbekend is dat de club in handen is van de voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi en is uitgegroeid tot een van de rijkste voetbalclubs ter wereld en zeker de meest waardevolle in het Italiaanse voetbal.

Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in het San Siro-stadion kosten tussen de € 112 en € 60, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion.

Milan heeft veel te bieden, zoals clubs, pubs, restaurants, winkels en musea en de wereldberoemde kathedraal, Callerie d'italia piazza della Scala en de Galleria Vittorio Emanuele II.