We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Juventus tickets

Er zijn momenteel 5 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Juventus

Grijp de kans om Juventus FC thuis te zien spelen in het Juventus stadium, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Juventus FC. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Juventus FC - Juventus Football Club, ook bekend als "Vecchia Signora, Fidanzata d'Italia, bianconeri, Zebre, Signora Omicidi, Goeba". De club is opgericht in 1897 in Turin en speelt zijn thuiswedstrijden in het Juventus Stadium met een capaciteit van 41 000 zitplaatsen.

Juventus Programma 2021/2022

VS
Stadio Olimpico di Torino Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Stadio Marc'Antonio Bentegodi Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stamford Bridge Champions League
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Stadio Atleti Azzurri d'Italia Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A
VS
Juventus stadium Serie A

Tickets en reizen

Juventus is een van de meest succesvolle en beroemde voetbalclubs in Italië na AC Milaan. Het is ook de derde oudste club in Italië. Juventus is opgericht in 1897 en is welbekend door zijn beroemde spelers van wereldklasse. Het team wordt beschouwd als een grote kracht in Italië en Europa. Juventus is de huidige kampioen van Italië, heeft vele competitietitels gewonnen en de Europese cup. Juventus is gevestigd in Juventus Stadium, Turijn, met een capaciteit van 41.000 personen. Wees niet te laat en koop uw voetbaltickets zo snel mogelijk want in het thuisstadion van Juventus wordt de UEFA Europa League Finale in 2014 gehouden. Dit belangrijke feit is een trigger waardoor mensen van over de hele wereld zich in Turijn verzamelen. Een ander interessant feit over Juventus is dat ze een jeugdprogramma hebben dat sommige van de beste jonge talenten in Italië voortbrengt.

Turijn is een belangrijk zakelijk en cultureel centrum; het staat bekend om zijn kunstgalerijen, pizzarestaurants en operahuizen. Beroemde plaatsen die u kunt bezoeken zijn de Lijkwade van Turijn, Museo Egizio, Pallazo Carignano, Pallazo Madama, en de Koninklijke Bibliotheek van Turijn. De ster van de kunst scène van Turijn, Castello di Rivoli, is een andere geweldige plaats die u kunt bezoeken in de stad. Het stamt uit de 17e eeuw en biedt een authentiek gevoel van geschiedenis. U kunt memorabele ervaringen beleven in deze traditionele en romantische Italiaanse stad. Turijn verwelkomt toeristen van over de hele wereld en belooft de dagelijkse sleur in uw leven te doorbreken.

Feiten over Juventus

De club werd opgericht in 1897 als een sportclub en werd bestuurd door een Italiaanse industrieel en vervolgens werden zij de eerste professionele voetbalclub in de Italiaanse voetbalcompetitie. Sinds haar oprichting heeft Juventus een sterke relatie met het Italiaanse volk en het Italiaanse nationale team, dat bijna elk jaar hun spelers gebruikt sinds de jaren '20.

De fanbase van de club is een van de grootste ter wereld en de clubs invloed rijkt ver, als gevolg van Italiaanse immigranten die hun sportieve cultuur in zoveel delen van de wereld tonen. Tickets voor Juventus zijn binnen enkele uren uitverkocht en wachtlijsten zijn gebruikelijk.

De club is de succesvolste in de Italiaanse voetbalgeschiedenis met een verbazingwekkende 29 Italiaanse landstitels, negen Italiaanse competitie cups en zes Italiaanse nationale cups. Voeg dit toe aan het indrukwekkende aantal van 11 Europese trofeeën en dan heb je misschien wel een van de meest succesvolle clubs in de geschiedenis van het Europese voetbal.

Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in het Juventus Stadion kosten tussen de € 102 en € 59, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion.

Turijn heeft veel te bieden aan de reizende fan, zoals clubs, pubs, restaurants, winkels en musea en het Museum van de Automobile, Piazza San Carlo en het Parco del Valentino.

Goedkoopste thuis wedstrijden

VS
vanaf 150 € Lees meer

Duurste thuis wedstrijden

VS
vanaf 575 € Lees meer

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews
4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5