We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Juventus tickets

Er zijn momenteel 3 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Juventus

De Oude Dame is nog lang niet met pensioen en is een van de topploegen en tegelijkertijd jaarlijkse titelkandidaat voor de Scudetto. Spannende wedstrijden, felbevochten confrontaties en een ongelooflijke sfeer staan u te wachten tijdens een liveoptreden van Juventus Turijn. Om die ongrijpbare toegangskaartjes te bemachtigen, kunt u hier uw opties en prijzen vergelijken en uzelf trakteren op een avond in het Juventus Stadion.

Hoe koop je toegangskaartjes voor wedstrijden van Juventus Turijn?

Kaartjes kopen voor voetbalwedstrijden in Italië kan behoorlijk zenuwslopend zijn, want de Zuid-Europeanen staan bekend om hun gepassioneerde voetbalkoorts en vullen het Juve-stadion regelmatig tot de nok. Toch zijn er altijd koopjes te vinden! Daartoe kunt u op onze website alle wedstrijden en de bijbehorende prijzen in één oogopslag vergelijken.

Vergelijk de kaartjes voor Juventus Turijn

Vooral als u geen lid van de club bent, kunnen kaartjes snel uitverkocht zijn of pas tegen hoge kosten op de markt beschikbaar komen. Vergelijk uw opties vroegtijdig met een van onze officiële kaartverkopers om zeker te zijn van een plaats bij een van de vele felbegeerde wedstrijden.

Juve en FC

De regio Piemonte is de thuisbasis van twee voetbalclubs uit de Serie A, Juventus en FC Turijn. Maar de stad is niet alleen een lust voor het oog voor voetbalfans, Turijn biedt ook een heleboel historische bezienswaardigheden. Sla twee vliegen in een klap en maak van een wedstrijd van Juve een hele reis naar Turijn. Onze reisorganisaties hebben verschillende pakketten die u zonder stress naar Turijn brengen en zorgen voor de accommodatie, zodat u zorgeloos van de stad kunt genieten.

Juventus Stadion

Als regerend landskampioen van Italië spelen de Bianconeri hun thuiswedstrijden in het Juventus Stadion. Juve's thuisbasis, ook bekend als het Allianz Stadion, heeft een capaciteit van ongeveer 41.000 zitplaatsen. Bekijk het stadion en vergelijk de toegangsprijzen voor een rondleiding door het stadion met ons. U zult veel horen over de geschiedenis van de club en ook het veld, de perszalen en de kleedkamers van dichtbij zien.

Juventus Programma 2023 | 2024

Tickets en reizen

Boek uw trip naar turijn en kijk naar de wedstrijd van juventus

Juventus is een van de meest succesvolle en beroemde voetbalclubs in Italië na AC Milaan. Het is ook de derde oudste club in Italië. Juventus is opgericht in 1897 en is welbekend door zijn beroemde spelers van wereldklasse. Het team wordt beschouwd als een grote kracht in Italië en Europa. Juventus is de huidige kampioen van Italië, heeft vele competitietitels gewonnen en de Europese cup. Juventus is gevestigd in Juventus Stadium, Turijn, met een capaciteit van 41.000 personen. Wees niet te laat en koop uw voetbaltickets zo snel mogelijk want in het thuisstadion van Juventus wordt de UEFA Europa League Finale in 2014 gehouden. Dit belangrijke feit is een trigger waardoor mensen van over de hele wereld zich in Turijn verzamelen. Een ander interessant feit over Juventus is dat ze een jeugdprogramma hebben dat sommige van de beste jonge talenten in Italië voortbrengt.

Turijn is een belangrijk zakelijk en cultureel centrum; het staat bekend om zijn kunstgalerijen, pizzarestaurants en operahuizen. Beroemde plaatsen die u kunt bezoeken zijn de Lijkwade van Turijn, Museo Egizio, Pallazo Carignano, Pallazo Madama, en de Koninklijke Bibliotheek van Turijn. De ster van de kunst scène van Turijn, Castello di Rivoli, is een andere geweldige plaats die u kunt bezoeken in de stad. Het stamt uit de 17e eeuw en biedt een authentiek gevoel van geschiedenis. U kunt memorabele ervaringen beleven in deze traditionele en romantische Italiaanse stad. Turijn verwelkomt toeristen van over de hele wereld en belooft de dagelijkse sleur in uw leven te doorbreken.

Feiten over Juventus

Juventus is een professionele voetbalclub bekend als "de oude dame" als gevolg van de status als een van de oudere clubs in het Italiaanse voetbal. De Turijnse club die door de die-hard fans Juve wordt genoemd heeft al zijn seizoenen, op één na, doorgebracht in de Italiaanse top. Dat ene jaar buiten de topdivisie was te wijten aan een gedwongen degradatie van de Italiaanse voetbalbond wegens financiële onregelmatigheden.

De club werd opgericht in 1897 als een sportclub en werd bestuurd door een Italiaanse industrieel en vervolgens werden zij de eerste professionele voetbalclub in de Italiaanse voetbalcompetitie. Sinds haar oprichting heeft Juventus een sterke relatie met het Italiaanse volk en het Italiaanse nationale team, dat bijna elk jaar hun spelers gebruikt sinds de jaren '20. De fanbase van de club is een van de grootste ter wereld en de clubs invloed rijkt ver, als gevolg van Italiaanse immigranten die hun sportieve cultuur in zoveel delen van de wereld tonen. Tickets voor Juventus zijn binnen enkele uren uitverkocht en wachtlijsten zijn gebruikelijk. De club is de succesvolste in de Italiaanse voetbalgeschiedenis met een verbazingwekkende 29 Italiaanse landstitels, negen Italiaanse competitie cups en zes Italiaanse nationale cups. Voeg dit toe aan het indrukwekkende aantal van 11 Europese trofeeën en dan heb je misschien wel een van de meest succesvolle clubs in de geschiedenis van het Europese voetbal. Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in het Juventus Stadion kosten tussen de € 102 en € 59, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion. Turijn heeft veel te bieden aan de reizende fan, zoals clubs, pubs, restaurants, winkels en musea en het Museum van de Automobile, Piazza San Carlo en het Parco del Valentino.

Anderen bekeken ook

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5