Manchester United tickets

Er zijn momenteel 8 bedrijven die voetbaltickets en voetbalreizen aanbieden voor Manchester United

Als je op zoek bent naar tickets voor Manchester United FC, dan is deze pagina voor jou. We hebben alle ticketaanbieders en reisbureaus op één plek verzameld, waardoor je op een transparante manier de prijzen kunt vergelijken.

Hoe tickets voor de Manchester United-wedstrijden te bemachtigen?

De eenvoudigste en makkelijkste manier is om via een retailer van de club te kopen, waardoor je geen lid hoeft te worden en tickets hoeft aan te vragen. Je boekt binnen een paar minuten en daarna kun je gelijk beginnen met je tas in te pakken. Er zijn tegenwoordig een hoop verkopers, wat betekent dat jij als reiziger veel opties hebt om uit te kiezen.

Vergelijk alle tickets voor Manchester United FC

Omdat er zoveel verkopers zijn en de prijzen zoveel kunnen variëren, hebben we deze service voor je in het leven geroepen die je helpt om de wedstrijdtickets te vinden die perfect bij jou passen. Ben je op zoek naar tickets voor een specifiek gedeelte van de tribune, of misschien zijn de plekken niet zo belangrijk voor je? Alle mogelijke opties zijn beschikbaar dus de keuze is aan jou.

Voetbaltrips naar Manchester United

Een alternatief op het zelf samenstellen van de trip is om een reisbureau te benaderen die vele jaren reiservaring heeft met de club. Je kunt vervolgens een pakket krijgen waar een geweldig hotel en vlucht bij inbegrepen zit en die op maat samengesteld is voor de wedstrijd en reis.

Old Trafford, Manchester

Geniet van topvoetbal samen met 75.000 anderen in het geweldige Old Trafford, bezoek het museum of waarom niet een stadiontour doen tijdens je voetbalreis?

Programma 2017/2018

29 April
Manchester United vs Arsenal
Old Trafford
Premier League
vanaf 183 €
Lees meer
4 Mei
Brighton vs Manchester United
Falmer Stadium
Premier League
vanaf 306 €
Lees meer
10 Mei
West Ham vs Manchester United
Olympic Stadium
Premier League
vanaf 176 €
Lees meer
13 Mei
Manchester United vs Watford
Old Trafford
Premier League
vanaf 153 €
Lees meer
19 Mei
Chelsea vs Manchester United
Wembley Stadium
FA Cup
vanaf 609 €
Lees meer

Manchester United Tickets en reizen

Koop uw Voetbaltickets en Kom naar de Stad Manchester om de Magie van Voetbal te Voelen

Manchester United is opgericht in 1878, en is een van de meest succesvolle voetbalclubs van de wereld. Het is ook de derde rijkste voetbalclub in de geschiedenis van het voetbal. Door naar Manchester te komen dit seizoen, heeft u de kans om het beroemde thuisstadion van de voetbalclub te bezoeken, Old Trafford, dat een capaciteit heeft van 75.000 personen. Manchester United heeft drie keer het UEFA kampioenschap gewonnen en ook 20 competitietitels. U kunt uzelf onderdompelen in de geschiedenis van de club en interessante details ontdekken tijdens uw bezoek aan Manchester. Koop uw voetbaltickets vandaag en er staat u een memorabele ervaring te wachten in Manchester.

De stad is een interessante plaats om te bezoeken, het is de tweede grootste stad in het Verenigd Koninkrijk. U kunt absoluut een heleboel spannende activiteiten in Manchester doen aangezien het verschillende attracties biedt aan bezoekers van over de hele wereld. Het Imperial War Museum is een van deze plaatsen die het belang laat zien van geschiedenis voor de Britten. Reserveer uw tickets op uw gemak, en u kunt onvergetelijke herinneringen verwachten. Andere attracties die aantrekkelijk zijn voor toeristen zijn Heaton Park, Manchester Town Hall, Urbis, en the Wheel of Manchester. Uw voetbaltrip naar Manchester wordt nog spannender als u het combineert met stadstoerisme. Wees niet te laat met boeken van uw tickets. Een veelbelovend voetbalseizoen zal snel van start gaan.

Feiten over Manchester United

Manchester United, of de Rode Duivels zoals ze liefkozend bekend zijn, is de succesvolste club in de Engelse Premier League. De club verhuisde naar zijn huidige thuisbasis op Old Trafford in 1910 en heeft sindsdien een record van 20 League titels en 11 FA Cups gewonnen.

Het succes van de club in Europa is ongeëvenaard door veel van hun Premier League rivalen, ze hebben niet minder dan drie Europese bekers en drie andere Europese trofeeën en de World Club Championship gewonnen.

Tijdens het seizoen '98/'99 behaalde de club een beroemde continentale overwinning, bestaande uit de FA Cup, de Premier League en de Champions League, het was de eerste Engelse club die dit lukte. Ongelooflijk, de finale werd gewonnen met een felle tweede helft die resulteerde in een 2-0 overwinning op United.

Net als Liverpool heeft Manchester United geleden onder tragedie. In 1958 zorgde een vliegtuigongeluk ervoor dat 8 spelers hun leven verloren, in wat bekend staat als de Munich Air Ramp.

De beste periode van Manchester United was in de afgelopen decennia, toen ze met Sir Alex Ferguson als manager de meerderheid van hun trofeeën wonnen. De verkoop van voetbaltickets en merchandising heeft ze roem en rijkdom gebracht, de club werd onlangs nog genoemd als de op twee na rijkste in de wereld.

Tickets voor Premier League thuiswedstrijden kosten tussen de £ 53 en £ 31, afhankelijk van je plaats in het stadion.

Manchester is een enorme stad die veel te bieden heeft. Bekende attracties zijn onder andere: The Lowey Exhibit, The Imperial War Museum North, National Museum of Football, Victoria Baden en het Opera House.