Manchester United tickets

Vergelijk alle Manchester United tickets

Er zijn momenteel 9 bedrijven die voetbaltickets en voetbalreizen aanbieden voor Manchester United

Bekijk Manchester United live in het Old Trafford

Grijp de kans om Manchester United thuis te zien spelen in het Old Trafford, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Manchester United. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Manchester United FC - Manchester United Football Club, ook bekend als "The Red Devils". De club is opgericht in 1878, as Newton Heath LYR F.C. in Manchester en speelt zijn thuiswedstrijden in het Old Trafford met een capaciteit van 75 811 zitplaatsen.

Programma 2017/2018

21 Feb
Sevilla vs Manchester United
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
Champions League
vanaf 682 €
Lees meer
25 Feb
Manchester United vs Chelsea
Old Trafford
Premier League
vanaf 265 €
Lees meer
5 Maart
Crystal Palace vs Manchester United
Selhurst Park
Premier League
vanaf 219 €
Lees meer
10 Maart
Manchester United vs Liverpool
Old Trafford
Premier League
vanaf 417 €
Lees meer
13 Maart
Manchester United vs Sevilla
Old Trafford
Champions League
vanaf 152 €
Lees meer
18 Maart
West Ham vs Manchester United
Olympic Stadium
Premier League
vanaf 197 €
Lees meer
31 Maart
Manchester United vs Swansea
Old Trafford
Premier League
vanaf 129 €
Lees meer
7 April
Manchester City vs Manchester United
Etihad Stadium
Premier League
vanaf 455 €
Lees meer
14 April
Manchester United vs West Bromwich
Old Trafford
Premier League
vanaf 167 €
Lees meer
21 April
Bournemouth vs Manchester United
Dean Court
Premier League
vanaf 635 €
Lees meer
28 April
Manchester United vs Arsenal
Old Trafford
Premier League
vanaf 288 €
Lees meer
5 Mei
Brighton vs Manchester United
Falmer Stadium
Premier League
vanaf 682 €
Lees meer
13 Mei
Manchester United vs Watford
Old Trafford
Premier League
vanaf 152 €
Lees meer

Manchester United Tickets en reizen

Koop uw Voetbaltickets en Kom naar de Stad Manchester om de Magie van Voetbal te Voelen

Manchester United is opgericht in 1878, en is een van de meest succesvolle voetbalclubs van de wereld. Het is ook de derde rijkste voetbalclub in de geschiedenis van het voetbal. Door naar Manchester te komen dit seizoen, heeft u de kans om het beroemde thuisstadion van de voetbalclub te bezoeken, Old Trafford, dat een capaciteit heeft van 75.000 personen. Manchester United heeft drie keer het UEFA kampioenschap gewonnen en ook 20 competitietitels. U kunt uzelf onderdompelen in de geschiedenis van de club en interessante details ontdekken tijdens uw bezoek aan Manchester. Koop uw voetbaltickets vandaag en er staat u een memorabele ervaring te wachten in Manchester.

De stad is een interessante plaats om te bezoeken, het is de tweede grootste stad in het Verenigd Koninkrijk. U kunt absoluut een heleboel spannende activiteiten in Manchester doen aangezien het verschillende attracties biedt aan bezoekers van over de hele wereld. Het Imperial War Museum is een van deze plaatsen die het belang laat zien van geschiedenis voor de Britten. Reserveer uw tickets op uw gemak, en u kunt onvergetelijke herinneringen verwachten. Andere attracties die aantrekkelijk zijn voor toeristen zijn Heaton Park, Manchester Town Hall, Urbis, en the Wheel of Manchester. Uw voetbaltrip naar Manchester wordt nog spannender als u het combineert met stadstoerisme. Wees niet te laat met boeken van uw tickets. Een veelbelovend voetbalseizoen zal snel van start gaan.

Feiten over Manchester United

Manchester United, of de Rode Duivels zoals ze liefkozend bekend zijn, is de succesvolste club in de Engelse Premier League. De club verhuisde naar zijn huidige thuisbasis op Old Trafford in 1910 en heeft sindsdien een record van 20 League titels en 11 FA Cups gewonnen.

Het succes van de club in Europa is ongeëvenaard door veel van hun Premier League rivalen, ze hebben niet minder dan drie Europese bekers en drie andere Europese trofeeën en de World Club Championship gewonnen.

Tijdens het seizoen '98/'99 behaalde de club een beroemde continentale overwinning, bestaande uit de FA Cup, de Premier League en de Champions League, het was de eerste Engelse club die dit lukte. Ongelooflijk, de finale werd gewonnen met een felle tweede helft die resulteerde in een 2-0 overwinning op United.

Net als Liverpool heeft Manchester United geleden onder tragedie. In 1958 zorgde een vliegtuigongeluk ervoor dat 8 spelers hun leven verloren, in wat bekend staat als de Munich Air Ramp.

De beste periode van Manchester United was in de afgelopen decennia, toen ze met Sir Alex Ferguson als manager de meerderheid van hun trofeeën wonnen. De verkoop van voetbaltickets en merchandising heeft ze roem en rijkdom gebracht, de club werd onlangs nog genoemd als de op twee na rijkste in de wereld.

Tickets voor Premier League thuiswedstrijden kosten tussen de £ 53 en £ 31, afhankelijk van je plaats in het stadion.

Manchester is een enorme stad die veel te bieden heeft. Bekende attracties zijn onder andere: The Lowey Exhibit, The Imperial War Museum North, National Museum of Football, Victoria Baden en het Opera House.