Borussia Dortmund tickets

Vergelijk alle Borussia Dortmund tickets

Er zijn momenteel 8 bedrijven die voetbaltickets en voetbalreizen aanbieden voor Borussia Dortmund

Bekijk Borussia Dortmund live in het Signal Iduna Park

Grijp de kans om Borussia Dortmund thuis te zien spelen in het Signal Iduna Park, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Borussia Dortmund. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Borussia Dortmund - Ballspiel-Verein Borussia, ook bekend als "Die Borussen, Die Schwarzgelben". De club is opgericht in 1909 in Dortmund en speelt zijn thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park met een capaciteit van 80 720 zitplaatsen.

Programma 2017/2018

26 Feb
Borussia Dortmund vs Augsburg
Signal Iduna Park
Bundesliga
vanaf 106 €
Lees meer
3 Maart
Leipzig vs Borussia Dortmund
Red Bull Arena
Bundesliga
vanaf 399 €
Lees meer
11 Maart
Borussia Dortmund vs Frankfurt
Signal Iduna Park
Bundesliga
vanaf 120 €
Lees meer
18 Maart
Borussia Dortmund vs Hannover
Signal Iduna Park
Bundesliga
vanaf 120 €
Lees meer
31 Maart
Bayern München vs Borussia Dortmund
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 505 €
Lees meer
7 April
Borussia Dortmund vs Stuttgart
Signal Iduna Park
Bundesliga
vanaf 190 €
Lees meer
14 April
Schalke 04 vs Borussia Dortmund
Veltins-Arena
Bundesliga
vanaf 369 €
Lees meer
21 April
Borussia Dortmund vs Bayer Leverkusen
Signal Iduna Park
Bundesliga
vanaf 199 €
Lees meer
5 Mei
Borussia Dortmund vs Mainz
Signal Iduna Park
Bundesliga
vanaf 411 €
Lees meer
12 Mei
Hoffenheim vs Borussia Dortmund
Rhein-Neckar-Arena
Bundesliga
vanaf 449 €
Lees meer

Borussia Dortmund Tickets en reizen

Boek Uw Voetbaltickets om de Wedstrijd van Borussia Dortmund te Zien

Borrussia Dortmund is een van de meest beroemde en succesvolle voetbalteams in Duitsland. Na de oprichting in 1909, hebben ze veel competitietitels gewonnen en werden ze dit jaar tweede in de Champions League. Het is het elfde grootste team ter wereld. Borrussia Dortmund wordt beschouwd als een grote kracht in het vormen van het moderne gezicht van Europees voetbal. De voetbalclub is continu bezig met promoten van een visie op excellentie, en ondersteunt de ontwikkeling van jongere spelers. Borrussia Dortmund is een club die een visie van authenticiteit en ambitie omarmt. Er is een sterk gevoel van intensiteit in alles wat de spelers en de manager van de club doen. Boek uw voetbaltickets en beleef de meest spectaculaire voetbalervaring in Duitsland.

De voetbalclub is gevestigd in Westfalenstadion, dat een van de grootste stadions in Europa is met een capaciteit van 83.000 personen. Koop uw voetbaltickets vandaag; u krijgt de kans om de unieke sfeer in het stadion te ervaren. Het staat bekend om de gerenommeerde en intense voetbalsfeer, die andere grote voetbalclubs aantrekt om ook in dit stadion te voetballen. Dortmund is de 8ste grootste stad in Duitsland, gevestigd in de Rijn-Westfalen staat. De stad staat bekend als een groene metropool. Er zijn verschillende beroemde toeristenattracties waaronder Gartan Romberg Park, Hengsteysee, Florianturm en Westfalenstadion. Een interessante religieuze plaats die u kunt bezoeken is de kerk Reinoldikirche die dateert uit de 13e eeuw. Bezoekers kunnen belangrijke historische informatie krijgen over de kerk en de stad.

Feiten over Borussia Dortmund

Borussia Dortmund is hoe de Duitse professionele voetbalclub Ballspielverein Borussia 09 e.V. Dortmund wordt genoemd, en je kunt zien waarom. De naam wordt vaak afgekort tot BVD, en de club is gevestigd in Dortmund, ten noorden van de rivier de Rijn.

De club is meer dan alleen een professioneel voetbalteam, dat is slechts één aspect van de club. Ze hebben 95.000 leden die deelnemen aan een reeks van andere sporten en activiteiten bij de club.

De club is een van de meest succesvolle clubs in de Duitse Bundesliga, en de rivaal van F.C. Bayern. Zij waren het eerste Duitse team dat succesvol was in Europa toen ze in 1966 de UEFA Cup Winners Cup wonnen, hetzelfde jaar als de overwinning van Engeland op Duitsland voor de wereldbeker. Sindsdien hebben ze nog eens 3 Europese titels gewonnen. In het binnenlandse voetbal is de club erin geslaagd om 8 kampioenstitels en 7 cup competities te winnen.

Thuiswedstrijden van Borussia Dortmund worden gespeeld in het Westfalenstadion, dit is het grootste voetbalstadion in de Duitse Bundesliga. De fans van de club zijn zeer loyaal en ze hebben de hoogste gemiddelde opkomst ter wereld, wat betekent dat tickets voor thuiswedstrijden snel uitverkocht zijn.

Net als veel andere clubs in het betaalde voetbal heeft Borussia Dortmund een lange en felle rivaliteit met Bundesliga team Bayern München. Ook F.C. Schalke heeft een langdurige geografische rivaliteit met BDV.

Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in het Westfalenstadion kosten tussen de € 82 en € 39, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion.

Dortmund heeft veel te bieden aan de bezoeker, naast clubs, pubs, restaurants, winkels en musea is er het Westfaalse Industie Museum, Dortmund Concerthal en het Museum van Verzet & Vervolging.