We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Borussia Dortmund tickets

Er zijn momenteel 3 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Borussia Dortmund

Grijp de kans om Borussia Dortmund thuis te zien spelen in het Signal Iduna Park, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Borussia Dortmund. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Borussia Dortmund - Ballspiel-Verein Borussia, ook bekend als "Die Borussen, Die Schwarzgelben". De club is opgericht in 1909 in Dortmund en speelt zijn thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park met een capaciteit van 80 720 zitplaatsen.

Borussia Dortmund Programma 2021/2022

VS
Signal Iduna Park Bundesliga
VS
Signal Iduna Park Champions League
VS
Signal Iduna Park Bundesliga
VS
Volkswagen Arena Bundesliga
VS
Signal Iduna Park Bundesliga
VS
Signal Iduna Park Bundesliga
VS
Signal Iduna Park Bundesliga
VS
Signal Iduna Park Bundesliga
VS
Signal Iduna Park Bundesliga
VS
Signal Iduna Park Bundesliga
VS
Signal Iduna Park Bundesliga
VS
Signal Iduna Park Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Signal Iduna Park Bundesliga
VS
Signal Iduna Park Bundesliga

Tickets en reizen

Borrussia Dortmund is een van de meest beroemde en succesvolle voetbalteams in Duitsland. Na de oprichting in 1909, hebben ze veel competitietitels gewonnen en werden ze dit jaar tweede in de Champions League. Het is het elfde grootste team ter wereld. Borrussia Dortmund wordt beschouwd als een grote kracht in het vormen van het moderne gezicht van Europees voetbal. De voetbalclub is continu bezig met promoten van een visie op excellentie, en ondersteunt de ontwikkeling van jongere spelers. Borrussia Dortmund is een club die een visie van authenticiteit en ambitie omarmt. Er is een sterk gevoel van intensiteit in alles wat de spelers en de manager van de club doen. Boek uw voetbaltickets en beleef de meest spectaculaire voetbalervaring in Duitsland.

De voetbalclub is gevestigd in Westfalenstadion, dat een van de grootste stadions in Europa is met een capaciteit van 83.000 personen. Koop uw voetbaltickets vandaag; u krijgt de kans om de unieke sfeer in het stadion te ervaren. Het staat bekend om de gerenommeerde en intense voetbalsfeer, die andere grote voetbalclubs aantrekt om ook in dit stadion te voetballen. Dortmund is de 8ste grootste stad in Duitsland, gevestigd in de Rijn-Westfalen staat. De stad staat bekend als een groene metropool. Er zijn verschillende beroemde toeristenattracties waaronder Gartan Romberg Park, Hengsteysee, Florianturm en Westfalenstadion. Een interessante religieuze plaats die u kunt bezoeken is de kerk Reinoldikirche die dateert uit de 13e eeuw. Bezoekers kunnen belangrijke historische informatie krijgen over de kerk en de stad.

Feiten over Borussia Dortmund

De club is meer dan alleen een professioneel voetbalteam, dat is slechts één aspect van de club. Ze hebben 95.000 leden die deelnemen aan een reeks van andere sporten en activiteiten bij de club.

De club is een van de meest succesvolle clubs in de Duitse Bundesliga, en de rivaal van F.C. Bayern. Zij waren het eerste Duitse team dat succesvol was in Europa toen ze in 1966 de UEFA Cup Winners Cup wonnen, hetzelfde jaar als de overwinning van Engeland op Duitsland voor de wereldbeker. Sindsdien hebben ze nog eens 3 Europese titels gewonnen. In het binnenlandse voetbal is de club erin geslaagd om 8 kampioenstitels en 7 cup competities te winnen.

Thuiswedstrijden van Borussia Dortmund worden gespeeld in het Westfalenstadion, dit is het grootste voetbalstadion in de Duitse Bundesliga. De fans van de club zijn zeer loyaal en ze hebben de hoogste gemiddelde opkomst ter wereld, wat betekent dat tickets voor thuiswedstrijden snel uitverkocht zijn.

Net als veel andere clubs in het betaalde voetbal heeft Borussia Dortmund een lange en felle rivaliteit met Bundesliga team Bayern München. Ook F.C. Schalke heeft een langdurige geografische rivaliteit met BDV.

Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in het Westfalenstadion kosten tussen de € 82 en € 39, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion.

Dortmund heeft veel te bieden aan de bezoeker, naast clubs, pubs, restaurants, winkels en musea is er het Westfaalse Industie Museum, Dortmund Concerthal en het Museum van Verzet & Vervolging.

Goedkoopste thuis wedstrijden

VS
vanaf 65 € Lees meer

Duurste thuis wedstrijden

VS
vanaf 618 € Lees meer

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews
4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5