We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Borussia Dortmund tickets

Er zijn momenteel 2 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Borussia Dortmund

De nummer één van Beieren draagt zwart met geel. BVB is een zwaargewicht in de internationale competitie, althans sinds Jürgen Klopp trainer werd. Borussia Dortmund, met een uitstekende aanval en jong talent, is bezig aan een opmars naar de top. Als u deel wilt uitmaken van de gele muur, vergelijk dan kaartjes en reizen naar Dortmund op onze website en kies de perfecte datum met BVB voor u.

Hoe koop je toegangskaartjes voor wedstrijden van BVB?

Als u geen deel uitmaakt van het grote ledenbestand van BVB, dan kan uw favoriete wedstrijd snel uitverkocht zijn. Vergelijk hier uw opties en krijg een duidelijk overzicht van alle officiële kaartverkopers en reisbureaus. Vooral als u een avondje Champions League wilt meemaken of de Revierderby live wilt zien, reageer dan snel en haal vandaag nog uw kaartjes.

Vergelijk de kaartjes voor Borussia Dortmund

Met gemiddeld meer dan 40 wedstrijden, verdeeld over doorgaans drie competities en variërende prijzen, is het gemakkelijk het overzicht te verliezen. Wij bieden u een breed en duidelijk scala aan opties voor uw voetbalbeleving en vergelijken alle mogelijkheden voor u.

Dortmund, hoe het leeft

De BVB is het paradepaardje van Dortmund, maar naast voetbal valt er ook veel te ontdekken in de stad. Als u tijd en zin heeft, breng dan enkele dagen door in het Ruhrgebied. Met een van onze vele reisbureaus kunt u een complete reis inclusief voetbalwedstrijd boeken en de stress van vluchtverbindingen, accommodatie en transportplanning uit handen geven.

De gele muur!

Het Signal Iduna Park is de thuisbasis van het Borussia Dortmund elftal en met een capaciteit van meer dan 80.000 bezoekers, het grootste stadion van Duitsland. Een bijzonderheid is de gele muur die door supporters van het elftal is "gebouwd" en die al één of twee voetballiefhebbers in BVB-supporters heeft veranderd. Vergelijk stadion rondleiding kaarten en kom meer te weten over Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund Programma 2023 | 2024

Tickets en reizen

Boek uw voetbaltickets om de wedstrijd van borussia dortmund te zien

Borrussia Dortmund is een van de meest beroemde en succesvolle voetbalteams in Duitsland. Na de oprichting in 1909, hebben ze veel competitietitels gewonnen en werden ze dit jaar tweede in de Champions League. Het is het elfde grootste team ter wereld. Borrussia Dortmund wordt beschouwd als een grote kracht in het vormen van het moderne gezicht van Europees voetbal. De voetbalclub is continu bezig met promoten van een visie op excellentie, en ondersteunt de ontwikkeling van jongere spelers. Borrussia Dortmund is een club die een visie van authenticiteit en ambitie omarmt. Er is een sterk gevoel van intensiteit in alles wat de spelers en de manager van de club doen. Boek uw voetbaltickets en beleef de meest spectaculaire voetbalervaring in Duitsland.

De voetbalclub is gevestigd in Westfalenstadion, dat een van de grootste stadions in Europa is met een capaciteit van 83.000 personen. Koop uw voetbaltickets vandaag; u krijgt de kans om de unieke sfeer in het stadion te ervaren. Het staat bekend om de gerenommeerde en intense voetbalsfeer, die andere grote voetbalclubs aantrekt om ook in dit stadion te voetballen. Dortmund is de 8ste grootste stad in Duitsland, gevestigd in de Rijn-Westfalen staat. De stad staat bekend als een groene metropool. Er zijn verschillende beroemde toeristenattracties waaronder Gartan Romberg Park, Hengsteysee, Florianturm en Westfalenstadion. Een interessante religieuze plaats die u kunt bezoeken is de kerk Reinoldikirche die dateert uit de 13e eeuw. Bezoekers kunnen belangrijke historische informatie krijgen over de kerk en de stad.

Feiten over Borussia Dortmund

Borussia Dortmund is hoe de Duitse professionele voetbalclub Ballspielverein Borussia 09 e.V. Dortmund wordt genoemd, en je kunt zien waarom. De naam wordt vaak afgekort tot BVD, en de club is gevestigd in Dortmund, ten noorden van de rivier de Rijn.

De club is meer dan alleen een professioneel voetbalteam, dat is slechts één aspect van de club. Ze hebben 95.000 leden die deelnemen aan een reeks van andere sporten en activiteiten bij de club. De club is een van de meest succesvolle clubs in de Duitse Bundesliga, en de rivaal van F.C. Bayern. Zij waren het eerste Duitse team dat succesvol was in Europa toen ze in 1966 de UEFA Cup Winners Cup wonnen, hetzelfde jaar als de overwinning van Engeland op Duitsland voor de wereldbeker. Sindsdien hebben ze nog eens 3 Europese titels gewonnen. In het binnenlandse voetbal is de club erin geslaagd om 8 kampioenstitels en 7 cup competities te winnen. Thuiswedstrijden van Borussia Dortmund worden gespeeld in het Westfalenstadion, dit is het grootste voetbalstadion in de Duitse Bundesliga. De fans van de club zijn zeer loyaal en ze hebben de hoogste gemiddelde opkomst ter wereld, wat betekent dat tickets voor thuiswedstrijden snel uitverkocht zijn. Net als veel andere clubs in het betaalde voetbal heeft Borussia Dortmund een lange en felle rivaliteit met Bundesliga team Bayern München. Ook F.C. Schalke heeft een langdurige geografische rivaliteit met BDV. Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in het Westfalenstadion kosten tussen de € 82 en € 39, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion. Dortmund heeft veel te bieden aan de bezoeker, naast clubs, pubs, restaurants, winkels en musea is er het Westfaalse Industie Museum, Dortmund Concerthal en het Museum van Verzet & Vervolging.

Anderen bekeken ook

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5