We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Paris Saint Germain tickets

Er zijn momenteel 0 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Paris Saint Germain

Als u een wedstrijd van Paris Saint-Germain in het Parc des Princes wilt bijwonen, dan kunt u het beste nu de prijzen van alle mogelijke ticketverkopers en/of reisbureaus hier op onze website vergelijken. U krijgt een gedetailleerde en overzichtelijke lijst van alle mogelijke wedstrijden, inclusief de prijsklassen en kunt dan gemakkelijk een keuze maken uit een van de vele opties.

Hoe koop je PSG-toegangskaartjes?

In de eerste plaats moet u zich altijd afvragen welke wedstrijd u van dichtbij zou willen meemaken. Een thuiswedstrijd in Parijs of liever de uitwedstrijd in Marseille? Strijd om het kampioenschap of David tegen Goliath? De Eerste Divisie of misschien wilt u liever live van de Champions League genieten? De prijzen lopen sterk uiteen en de toegangskaartjes zijn vaak uitverkocht, vooral voor niet-clubleden, dus het is de moeite waard om op onze website te kijken voor een volledige selectie van kaartverkopers en reisorganisaties om uw kaartjes vroeg te kopen.

Vergelijk de kaartjes van PSG!

Welke sterspelers u ook mag bewonderen bij het doel of welke reddingen u achter het doel zult toejuichen - met onze selectie van agentschappen heeft u alle kans om uw favoriete kaartjes te bemachtigen en uw favoriete zitplaats te reserveren.

Een reis naar Parijs

Wilt u naast een fantastisch avondje voetbal nog wat meer van Parijs zien, boek dan simpelweg een complete reis bij een van onze vele reisorganisaties. Zonder de stress van het zoeken naar hotels, het boeken van vluchten of lokaal vervoer. De stad van de liefde wacht op je!

Park des Princes!

U kunt naast een van de felbegeerde 48.000 zitplaatsen, ook een hele rondleiding door het Parc des Princes reserveren en meer te weten komen over het elftal en zijn successen. Ook hiervoor vindt u kaartjes op onze website en u kunt ze als onderdeel van uw reispakket selecteren.

Paris Saint Germain Programma 2024 | 2025

Tickets en reizen

Bezoek de franse hoofdstad om te kijken naar de aankomende voetbalwedstrijden, reserveer uw tickets nu

Paris Saint Germain is een van de meest succesvolle voetbalclubs in Frankrijk, en een van de rijkste clubs in de wereld. Ze hebben verschillende competitietitels en knock-outtitels gewonnen. Momenteel beperken ze de club en bouwen ze aan het merk en imago door het kopen van topvoetballers. PSG is gevestigd in Parc Des Princes. Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 48.500 personen. Het stadion is gastheer voor veel FIFA wedstrijden, en wordt ook gebruikt voor concerten en kampioenschapstoernooien boksen. Koop uw voetbaltickets vooraf om er zeker van te zijn dat u de meest spectaculaire wedstrijden van het jaar niet mist.

Parijs is de hoofdstad en de grootste stad van Frankrijk. Daarnaast roept Parijs romantische associaties op, en staat het ook bekend als de stad van de liefde. Boek uw tickets nu en geniet van een van de meest fascinerende plaatsen in Europa en in de wereld. U kunt genieten van uw Franse trip door u onder te dompelen in de authentieke Franse cultuur. Parijs behoort tot de meest vooraanstaande toeristenbestemmingen van de wereld. Het is beroemd door zijn kunstmusea, theaters en iconische gebouwen. Toeristenattracties zijn onder andere de beroemde Eiffeltoren, het Louvre, Disneyland Parijs, Les Invalides en Sainte Chapelle. U kunt het hart van Parijs bezoeken – de Kathedraal van Notre Dame. Daarnaast kunt u de nummer 1 show in Parijs ontdekken, de Moulin Rouge. Mis de kans niet om de Franse cancandansers te zien. Reserveer nu uw tickets en beleef een geweldige tijd in Parijs.

Feiten over Paris Saint Germain

Paris Saint-Germain is een professionele voetbalclub gelegen in het hart van Parijs, Frankrijk. PSG, zoals de club bekend is bij de fans, werd opgericht in 1970, toen de twee clubs F.C. Paris en Stade Saint-Germain werden samengevoegd om Paris Saint-Germain te vormen.

De club klom op tot de Ligue 1 in 1974 en won 3 landstitels, 3 league bekers en 8 nationale bekers. Het succes in Europa is beperkt tot een UEFA Cup Winners Cup, maar ze zijn slechts een van de twee Franse clubs die een belangrijke Europese trofee gewonnen heeft, de andere is Marseille. Het binnenlandse succes hielp de club echter uitgroeien tot de op drie na succesvolste club in Frankrijk, een uitstekende prestatie gezien het feit dat de club nog maar 40 jaar bestaat. Rekening houdend met de clubs relatief jonge leeftijd, zijn zij de club met de op een na meeste supporters in Frankrijk. De jaren negentig waren een gouden tijdperk voor het Franse team, omdat zij domineerden in de binnenlandse wedstrijden en in zowel 1996 en 1997 bereikte Paris Saint-Germain de finale van de UEFA Cup Winners Cup. Echter, de afgelopen tijd was de club tweede, na zijn rivaal Olympique de Marseille. PSG heeft een felle rivaliteit met Olympique de Marseille, beter bekend als Le Classique, maar kreeg veel aandacht van de pers in de afgelopen decennia als gevolg van supportergeweld. Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in het Parc des Princes kosten tussen de € 74 en € 38, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion. Parijs heeft veel te bieden aan de reizende supporter, zoals het Nationale Opera House, geniet van het uitzicht vanaf de Eiffeltoren of de wereldberoemde kunstwerken in het Louvre.

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5