We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Ajax tickets

Er zijn momenteel 5 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Ajax

De Nederlandse recordkampioenen hebben er altijd om bekend gestaan de Goliaths op het internationale toneel te kunnen verslaan en hebben altijd veel succes geboekt met hun verfrissende manier van voetballen. Bekijk zelf het talent dat Ajax Amsterdam te bieden heeft en vergelijk kaartjes en arrangementen op onze website, waar u verschillende opties vindt om u te verzekeren van een geweldige voetbalavond in de hoofdstad van Nederland.

Hoe koop je toegangskaartjes voor wedstrijden van Ajax?

De beroemdste voetbalclub van Noord-Europa heeft een lange traditie en een succesverhaal. Hierdoor en omdat ze een van de populairste clubs van Nederland zijn, is het niet altijd gemakkelijk om aan kaartjes te komen. Daarom biedt deze website u een overzicht van prijzen, kaartverkopers, reisorganisaties en de bijbehorende wedstrijden om uw uitstapje zo eenvoudig mogelijk te maken.

Vergelijk de kaartjes voor Ajax Amsterdam

Vergelijk bij ons al uw gewenste opties en beslis over een beker-, kampioenschaps- of Champions League-wedstrijd, afhankelijk van prijs, beschikbaarheid en datum.

Van coffeeshop tot voetbalveld

De Nederlandse hoofdstad Amsterdam heeft veel te bieden om uw voetbalervaring te verrijken. Met zijn Venetië-achtige grachten, mooie parken en vriendelijke mensen is het helemaal logisch om er een paar dagen door te brengen. Zoek op deze website een reisbureau dat voor u een reispakket op maat samenstelt, inclusief kaartjes voor een wedstrijd van Ajax, vervoer en accommodatie.

Johan Cruyff Monument

Ter ere van een van de beste Nederlandse spelers aller tijden werd de thuisbasis van Ajax Amsterdam in 2018 omgedoopt tot de Johan Cruyff Arena. Ervaar als onderdeel van een stadionrondleiding wat het betekent om een Ajax-speler te zijn en hoe de club en haar opleidingscentrum nieuw talent blijven voortbrengen. Vergelijk reistickets nu hier bij ons.

Ajax Programma 2023 | 2024

25

Feb

2024

Alkmaar

vs

Ajax

AFAS Stadion

Eredivisie

vanaf 250 €

Lees meer

3

Maart

2024

Ajax

vs

Utrecht

Amsterdam ArenA

Eredivisie

vanaf 90 €

Lees meer

10

Maart

2024

Ajax

vs

Fortuna Sittard

Amsterdam ArenA

Eredivisie

vanaf 100 €

Lees meer

4

April

2024

Ajax

vs

Go Ahead Eagles

Amsterdam ArenA

Eredivisie

vanaf 90 €

Lees meer

7

April

2024

Feyenoord

vs

Ajax

Feijenoord Stadion

Eredivisie

vanaf 356 €

Lees meer

14

April

2024

Ajax

vs

Twente

Amsterdam ArenA

Eredivisie

vanaf 80 €

Lees meer

28

April

2024

Ajax

vs

Excelsior

Amsterdam ArenA

Eredivisie

vanaf 70 €

Lees meer

12

Mei

2024

Ajax

vs

Almere City

Amsterdam ArenA

Eredivisie

vanaf 70 €

Lees meer

Tickets en reizen

Koop uw tickets, welkom in amsterdam

Ajax is een van de meest succesvolle voetbalclubs in Nederland, opgericht in 1900. Ze zijn hun voetbalgeschiedenis begonnen in het midden van de jaren zeventig door de competitiebeker, Europese Cup, en Knock-out Cup te winnen. Ajax is gevestigd in de Amsterdam Arena. Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 52.000 personen. Het stadion wordt ook gebruikt voor American football, concerten en andere evenementen. Gedurende uw verblijf in Amsterdam, kunt u meer te weten komen over de promotie van het jeugdprogramma van de voetbalclub. De Jeugdacademie staat bekend om het onderhouden van wederzijdse overeenkomsten met verschillende buitenlandse clubs. Het heeft over de jaren heen een substantieel aantal getalenteerde Nederlandse spelers voortgebracht. De Jeugdacademie heeft ook wederzijdse overeenkomsten getekend met buitenlandse voetbalclubs.

De fanatieke supporters zijn kenmerkend voor de identiteit van Ajax. Koop uw tickets op tijd om deze identiteit te ontdekken, en verken zelf de voetbalgeschiedenis. De Ajax stadiontour is een must als u in Amsterdam arriveert. Op weg naar de hoofdingang van het stadion, komt u langs de Ajax trainingsvelden, wat heel opwindend is voor elke ware voetbalfan. Soms vindt u daar zelfs het eerste team dat aan het trainen is met hun manager. Amsterdam is de grootste en de hoofdstad van Nederland. Het is een van de top financiële centra in Europa. Toeristen worden in vervoering gebracht door het bezoeken van attracties zoals het Van Gogh Museum en de Hermitage, waar het voelt alsof ze zich in een andere dimensie wanen. Bezoekers van Amsterdam zullen blij worden verrast door de openheid en vriendelijkheid van de inwoners.

Goedkoopste thuis wedstrijden

28

April

2024

Ajax

vs

Excelsior

Amsterdam ArenA

Eredivisie

vanaf 70 €

Lees meer

Duurste thuis wedstrijden

10

Maart

2024

Ajax

vs

Fortuna Sittard

Amsterdam ArenA

Eredivisie

vanaf 100 €

Lees meer

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5