We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Newcastle tickets

Er zijn momenteel 1 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Newcastle

De zwart-witte truien van de Magpies staan zonder twijfel voor onvoorspelbaar en spannend voetbal. Sinds hun promotie naar de Premier League zijn ze een vertrouwd lid van de competitie en kunnen ze de grote clubs op elk moment dwarszitten. Kaartjes voor wedstrijden van Newcastle United Football Club variëren in prijs, dus is het zinvol om de kosten in een algemeen overzicht te bekijken. Wij bieden een prijsvergelijking met alle officiële kaartverkopers om ervoor te zorgen dat u de beste aanbieding krijgt.

Hoe koop je toegangskaartjes voor wedstrijden van Newcastle United?

Een prijsvergelijking is de moeite waard, want afhankelijk van de wedstrijd en de tegenstander kunnen de kosten voor kaartjes al snel hoog oplopen. Vergelijk al uw opties op onze website om een spannend avondje voetbal te beleven tegen een scherpe prijs.

Vergelijk de kaartjes voor Newcastle United

De Premier League is misschien wel de beste competitie ter wereld, maar bestaat niet alleen uit Manchester, Chelsea of Liverpool! Newcastle is lastig te volgen, zelfs voor de top vier en is een traktatie van aanvallend voetbal voor de liefhebber. Op onze website vindt u alles wat u moet weten, van toegangsprijzen tot complete reisopties.

De stad aan de Tyne

De noordelijke stad Newcastle is niet alleen goed in voetbal, maar biedt een heel andere kant van Engeland dan de normaal bezochte steden Londen of Manchester. Waarom maakt u van een voetbalwedstrijd geen uitstapje en geniet u een weekend lang? Onze website geeft u een overzicht van alle reisorganisaties die u een stressvrije reis verzekeren.

Het grootste voetbalstadion in Noordoost-Engeland

De thuisbasis van Newcastle United is St. James Park, dat wordt beschouwd als een van de meest indrukwekkende bouwwerken in het Engelse voetbal. Met een capaciteit van bijna 52.000 zitplaatsen kunt u hier een ongeëvenaarde sfeer beleven. Naast uw kaartjes voor een wedstrijd van de Magpies, kunt u uzelf ook een rondleiding door het stadion gunnen en een van de beruchte zwart-witte truien bemachtigen.

Newcastle Programma 2023 | 2024

Tickets en reizen

We verwelkomen u in st james’ park

Newcastle United Football Club is opgericht in 1892 en gevestigd in Newcastle upon Tyne. Plan uw trip naar Newcastle nu. Reizen naar nieuwe, opwindende bestemmingen zal u opnieuw opladen met positieve emoties. Koop uw voetbaltickets om de live wedstrijd van Newcastle Football Club te zien. Het thuisstadion van de voetbalclub, St James’ Park, heeft veel te bieden aan bezoekers. Het is een stadion met alleen zitplaatsen en is het derde grootste voetbalstadion in het Verenigd Koninkrijk. Het ruimtelijke stadion nodigt uit tot ontdekken en genieten van elk moment van uw tour.

Een van de meest interessante dingen van de stad is de aanwezigheid van tien bruggen die Newcastle upon Tyne verbinden met Gateshead. Terwijl u in Newcastle bent, kunt u het BALTIC Centre voor Moderne Kunst bezoeken dat tentoonstellingen houdt van vooraanstaande kunstenaars. Genieten van moderne kunststukken is de ideale besteding voor kunstliefhebbers die een dagje uit willen in Newcastle. Een andere plaats die een bezoekje waard is, is Beamish Museum, waar u verschillende historische perioden in het noordoosten kunt ontdekken. Newcastle is er trots op dat het zijn bezoekers de mogelijkheid kan bieden om terug in de tijd te reizen door creatieve kunstvormen. De bruisende stad presenteert graag zijn schitterende cultuur en spannende sportevenementen. U zult versteld staan van hoeveel de stad zijn bezoekers heeft te bieden. Diversiteit is een essentieel onderdeel van de levendige atmosfeer die u kunt waarnemen tijdens uw verblijf in Newcastle. Vanaf het moment dat u arriveert in Newcastle, zult u worden verrast door de dynamische sfeer in de stad.

Anderen bekeken ook

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5