Newcastle tickets

Vergelijk alle Newcastle tickets

Er zijn momenteel 9 bedrijven die voetbaltickets en voetbalreizen aanbieden voor Newcastle

Bekijk Newcastle United FC live in het Newcastle

Grijp de kans om Newcastle United FC thuis te zien spelen in het Newcastle, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Newcastle United FC. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Newcastle United FC - Newcastle United Football Club, ook bekend als "The Magpies, The Toon". De club is opgericht in 1892 in Newcastle upon Tyne en speelt zijn thuiswedstrijden in het St James' Park met een capaciteit van 52 381 zitplaatsen.

Programma 2017/2018

31 Maart
Newcastle vs Huddersfield
Newcastle
Premier League
vanaf 178 €
Lees meer
7 April
Leicester vs Newcastle
King Power Stadium
Premier League
vanaf 299 €
Lees meer
15 April
Newcastle vs Arsenal
Newcastle
Premier League
vanaf 134 €
Lees meer
21 April
Everton vs Newcastle
Goodison Park
Premier League
vanaf 130 €
Lees meer
28 April
Newcastle vs West Bromwich
Newcastle
Premier League
vanaf 115 €
Lees meer
5 Mei
Watford vs Newcastle
Vicarage Road
Premier League
vanaf 92 €
Lees meer
13 Mei
Newcastle vs Chelsea
Newcastle
Premier League
vanaf 215 €
Lees meer

Newcastle Tickets en reizen

We Verwelkomen U in St James’ Park

Newcastle United Football Club is opgericht in 1892 en gevestigd in Newcastle upon Tyne. Plan uw trip naar Newcastle nu. Reizen naar nieuwe, opwindende bestemmingen zal u opnieuw opladen met positieve emoties. Koop uw voetbaltickets om de live wedstrijd van Newcastle Football Club te zien. Het thuisstadion van de voetbalclub, St James’ Park, heeft veel te bieden aan bezoekers. Het is een stadion met alleen zitplaatsen en is het derde grootste voetbalstadion in het Verenigd Koninkrijk. Het ruimtelijke stadion nodigt uit tot ontdekken en genieten van elk moment van uw tour.

Een van de meest interessante dingen van de stad is de aanwezigheid van tien bruggen die Newcastle upon Tyne verbinden met Gateshead. Terwijl u in Newcastle bent, kunt u het BALTIC Centre voor Moderne Kunst bezoeken dat tentoonstellingen houdt van vooraanstaande kunstenaars. Genieten van moderne kunststukken is de ideale besteding voor kunstliefhebbers die een dagje uit willen in Newcastle. Een andere plaats die een bezoekje waard is, is Beamish Museum, waar u verschillende historische perioden in het noordoosten kunt ontdekken. Newcastle is er trots op dat het zijn bezoekers de mogelijkheid kan bieden om terug in de tijd te reizen door creatieve kunstvormen. De bruisende stad presenteert graag zijn schitterende cultuur en spannende sportevenementen. U zult versteld staan van hoeveel de stad zijn bezoekers heeft te bieden. Diversiteit is een essentieel onderdeel van de levendige atmosfeer die u kunt waarnemen tijdens uw verblijf in Newcastle. Vanaf het moment dat u arriveert in Newcastle, zult u worden verrast door de dynamische sfeer in de stad.