We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Bayern München tickets

Er zijn momenteel 3 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Bayern München

Grijp de kans om Bayern Munchen thuis te zien spelen in het Allianz Arena, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Bayern Munchen. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

FC Bayern München - Fußball-Club Bayern München, ook bekend als "Der FCB, Die Bayern, Die Roten, FC Hollywood". De club is opgericht in 1900 in München en speelt zijn thuiswedstrijden in het Allianz Arena met een capaciteit van 69 901 zitplaatsen.

Bayern München Programma 2021/2022

VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Signal Iduna Park Bundesliga
VS
Allianz Arena Champions League
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Olympiastadion Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Volkswagen Arena Bundesliga

Tickets en reizen

Bayern München is een voetbalclub met een welvarende geschiedenis – bekend door zijn succes in het Europese voetbal. Bayern München is opgericht in 1900, en heeft altijd zijn volledige energie gericht op het garanderen van een sterke wijsheid bestaande uit superioriteit en traditie. De mix van bekende organisatie en innovatie is karakteristiek voor de sterkte van de spelers. Ze dragen bij aan de emotionele en unieke sfeer in de Allianz Arena. Wees de eerste om uw voetbaltickets in München te reserveren, en u kunt zien wat het betekent om een trotse fan van Bayern München te zijn. In zijn 113-jarige bestaan, heeft Bayern München een sterke relatie opgebouwd met de fans door hen een uitgesproken kans te geven om zich deel van de club te voelen. Bayern München heeft meer dan 190.000 leden, waarmee het de grootste ledenorganisatie van Duitsland is. Het wordt ook beschouwd als de vijfde populairste voetbalclub in Europa.

Terwijl u in München bent, kunt u meer leren over de populariteit van Duits bier. München is de derde grootste stad van Duitsland. Het BMW hoofdkwartier is ook gevestigd in München. Tijdens uw verblijf in München, is het ook een leuk avontuur om Oktoberfest bij te wonen, het grootste festival dat jaarlijks wordt gehouden in München, een belangrijk symbool van Beierse cultuur en traditie. Het is het juiste moment om München te bezoeken en het stadion van Bayern München te zien, de Allianz Arena. Het heeft een capaciteit van 71.000, dus u zult blij zijn om de geschiedenis en cultuur van Beieren te ontdekken, en de geweldige sfeer in de Allianz Arena.

Feiten over Bayern München

De club presteert consequent goed in de top van het Duitse voetbal en is de succesvolste club in de Duitse voetbalgeschiedenis, met 23 kampioenschappen en 16 Cups op hun naam. Dit succes heeft geresulteerd in een felle rivaliteit met de titelrivaal Borussia Dortmund.

De club heeft een fenomenale fanbase met meer dan 200.000 geregistreerde F.C. Bayern fans die de club hebben geholpen om de op drie na grootste club ter wereld te worden met een inkomstenstroom van € 368.400.000.

Ze zijn een echte gemeenschapsclub die, in tegenstelling tot andere Europese clubs, een aantal andere teams heeft die spelen onder F.C. Bayern, waaronder gymnastiek, bowling, schaken, handbal en tafeltennis, en die meer dan 1000 leden telt.

Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in de Allianz Arena kosten tussen de € 78 en € 41, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion.

München heeft veel te bieden aan de reizende fan, waaronder clubs, pubs, restaurants en musea, zoals Pinakotek, geniet van de rust in het Andechs klooster of van een wandeling in de Engelse Tuin.

Goedkoopste thuis wedstrijden

VS
vanaf 183 € Lees meer

Duurste thuis wedstrijden

VS
vanaf 656 € Lees meer

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews
4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5