We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Bayern München tickets

Er zijn momenteel 1 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Bayern München

Recordkampioen van de Bundesliga, Duitse recordbekerwinnaar, boegbeeld van het Duitse voetbal en zesvoudig Champions League- en Europees Beker kampioen. Je komt superlatieven tekort als je aan FC Bayern München denkt. Als je dit succesvolle team live wilt zien, vergelijk dan hier op onze website de kaartprijzen en reisopties.

Hoe koop je toegangskaartjes voor een wedstrijd van FC Bayern München?

Bayern München is de club met de meeste leden in de wereld! Deze zin zegt al veel over hoe lastig het is om als niet-clublid aan kaartjes te komen. Toch zijn er altijd aanbiedingen en mogelijkheden om je in de Allianz Arena naar binnen te krijgen. Vergelijk ze nu bij ons en bestel uw kaartjes snel.

Vergelijk de kaartjes voor Bayern München

FC Bayern danst zo'n beetje elk jaar op drie bruiloften (landskampioenschap, Europa Cup en Champions League). Zo kunnen supporters kiezen uit een groot aantal wedstrijden en afhankelijk van de prijs hun favoriet kiezen. Als u een lijst van al deze opties nodig heeft, vindt u hier het overzicht.

Lederhosen en een groot glas bier alstublieft

München staat bekend om vele zaken: het Oktoberfeest, BMW, de brouwerijcultuur en FC Bayern. Deze stad in het hart van Beieren mag u niet missen, dus boekt u het best een heel voetbalarrangement met kaartjes voor een wedstrijd van FC Bayern, een vlucht en een hotel in één. Onze tip: koop ter plekke een paar lederhosen.

De Allianz Arena

De thuisbasis van Bayern is de Allianz Arena met een totale capaciteit van bijna 75.000 bezoekers. De Allianz Arena is gemakkelijk te bereiken met de metro en biedt de perfecte omstandigheden om voor de wedstrijd een stadionrondleiding te volgen en meer te horen over een van Europa's meest succesvolle voetbalclubs. Kaartjes hiervoor zijn hier te vinden.

Bayern München Programma 2024 | 2025

10

Aug

2024

Tottenham

vs

Bayern München

Tottenham Hotspur Stadium

Vriendschappelijke

vanaf 249 €

Lees meer

Tickets en reizen

Reserveer uw voetbaltickets om te genieten van de wedstrijd van de huidige europese kampioen

Bayern München is een voetbalclub met een welvarende geschiedenis – bekend door zijn succes in het Europese voetbal. Bayern München is opgericht in 1900, en heeft altijd zijn volledige energie gericht op het garanderen van een sterke wijsheid bestaande uit superioriteit en traditie. De mix van bekende organisatie en innovatie is karakteristiek voor de sterkte van de spelers. Ze dragen bij aan de emotionele en unieke sfeer in de Allianz Arena. Wees de eerste om uw voetbaltickets in München te reserveren, en u kunt zien wat het betekent om een trotse fan van Bayern München te zijn. In zijn 113-jarige bestaan, heeft Bayern München een sterke relatie opgebouwd met de fans door hen een uitgesproken kans te geven om zich deel van de club te voelen. Bayern München heeft meer dan 190.000 leden, waarmee het de grootste ledenorganisatie van Duitsland is. Het wordt ook beschouwd als de vijfde populairste voetbalclub in Europa.

Terwijl u in München bent, kunt u meer leren over de populariteit van Duits bier. München is de derde grootste stad van Duitsland. Het BMW hoofdkwartier is ook gevestigd in München. Tijdens uw verblijf in München, is het ook een leuk avontuur om Oktoberfest bij te wonen, het grootste festival dat jaarlijks wordt gehouden in München, een belangrijk symbool van Beierse cultuur en traditie. Het is het juiste moment om München te bezoeken en het stadion van Bayern München te zien, de Allianz Arena. Het heeft een capaciteit van 71.000, dus u zult blij zijn om de geschiedenis en cultuur van Beieren te ontdekken, en de geweldige sfeer in de Allianz Arena.

Feiten over Bayern München

F.C. Bayern is opgericht in 1900, het is een Duitse professionele voetbalclub gevestigd in München, Beieren, Duitsland. De club beoefent hun sport in de Duitse Bundesliga, de top van het Duitse voetbal.

De club presteert consequent goed in de top van het Duitse voetbal en is de succesvolste club in de Duitse voetbalgeschiedenis, met 23 kampioenschappen en 16 Cups op hun naam. Dit succes heeft geresulteerd in een felle rivaliteit met de titelrivaal Borussia Dortmund. De club heeft een fenomenale fanbase met meer dan 200.000 geregistreerde F.C. Bayern fans die de club hebben geholpen om de op drie na grootste club ter wereld te worden met een inkomstenstroom van € 368.400.000. Ze zijn een echte gemeenschapsclub die, in tegenstelling tot andere Europese clubs, een aantal andere teams heeft die spelen onder F.C. Bayern, waaronder gymnastiek, bowling, schaken, handbal en tafeltennis, en die meer dan 1000 leden telt. Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in de Allianz Arena kosten tussen de € 78 en € 41, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion. München heeft veel te bieden aan de reizende fan, waaronder clubs, pubs, restaurants en musea, zoals Pinakotek, geniet van de rust in het Andechs klooster of van een wandeling in de Engelse Tuin.

Anderen bekeken ook

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5