We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Aston Villa tickets

Er zijn momenteel 5 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Aston Villa

Grijp de kans om Aston Villa thuis te zien spelen in het Villa Park, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Aston Villa. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Aston Villa FC - Aston Villa Football Club, ook bekend als "The Villa, Villans, Lions, The Claret and Blue". De club is opgericht in 1874 in Birmingham en speelt zijn thuiswedstrijden in het Villa Park met een capaciteit van 42 788 zitplaatsen.

Aston Villa Programma 2021/2022

VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
St Mary's Stadium Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Selhurst Park Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Elland Road Premier League
VS
Griffin Park Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
St James Park Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Falmer Stadium Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Olympic Stadium Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Molineux Ground Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Etihad Stadium Premier League

Tickets en reizen

Aston Villa is een van de meest gevierde clubs in de Engelse voetbalgeschiedenis. De club is één van de vijf Britse clubs die de Europacup heeft gewonnen. Reserveer uw voetbaltickets om de kans te krijgen om Birmingham te bezoeken waar fans Aston Villa’s Hall of Fame kunnen bezoeken. Door het verkennen van de omgeving van Aston Villa, kunt u belangrijke details over de club ontdekken, zoals dat Aston Villa in 1874 werd opgericht door leden van de Villa Cross Wesleyan Chapel gevestigd in Handsworth.

U kunt een memorabele wedstrijddag ervaren in Villa Park, en we raden u aan om uw voetbaltickets nu boeken om de spanning van uw reis te laten beginnen. Villa Park is een van de oudste stadions van het land. De sfeer in dit stadion is werkelijk inspirerend voor de trouwe supporters van de club en alle bezoekers. Het traditionele erfgoed van Aston Villa is aantrekkelijk voor bezoekers, en het is het juiste moment om wat van de state-of-the-art faciliteiten van de club te bekijken. Reserveer vandaag uw voetbaltickets om Villa Park en het glorieuze Engelse team te ervaren. Op zondagen kunt u genieten van een driegangenmaaltijd in Villa Park dat uw bezoek plezierig maakt. Aston Villa is een club met tradities. Kom dit voetbalseizoen naar Birmingham om de meest intensieve voetbalemoties te ervaren. De stad wordt levendig en extreem vitaal tijdens elk groot voetbalevenement – iets dat u kunt zien met uw eigen ogen en kunt delen met vrienden.

Feiten over Aston Villa

De club heeft een trotse geschiedenis in het Engelse topvoetbal en heeft een van de volste prijzenkasten in de competitie, met zeven First Division kampioenschappen en zeven FA Cups. Bovendien won Villa de Europa Cup in 1982 en is daarmee toegetreden tot een shortlist van vijf Engelse teams die deze illustere troffee hebben gewonnen.

F.C. Aston Villa is gevestigd in Birmingham en heeft een langlopende en felle lokale rivaliteit met F.C. Birmingham City. Deze derby, vaak aangeduid als de Second City derby, vanwege de centrale ligging van Birmingham, is fel omstreden sinds 1879.

Ondanks een dergelijke illustere en benijdenswaardige geschiedenis heeft Aston Villa de afgelopen jaren geen succesen behaald, maar dat heeft geen invloed op de trouwe fans die tickets blijven kopen in grote aantallen.

Voetbaltickets voor thuiswedstrijden kosten tussen de £ 52 en £ 34, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion.

Birmingham City heeft veel te bieden aan de reizende fan, zoals Symphony Hall, het Barber Institute of the Arts, de Birmingham Hippodrome en het Broadway Casino.

Goedkoopste thuis wedstrijden

VS
vanaf 156 € Lees meer

Duurste thuis wedstrijden

VS
vanaf 625 € Lees meer

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews
4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5