We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Aston Villa tickets

Er zijn momenteel 3 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Aston Villa

The Villans hebben vaste voet in de Premier League en houden stand tegen de grote jongens van de competitie. Aston Villa, een van de oudste voetbalclubs van Engeland, werd in 1874 opgericht en heeft sindsdien altijd een grote schare voetbalsupporters aangetrokken. Officiële kaartverkopers en reisaanbieders zijn te vinden op onze website, waar u gemakkelijk alle prijzen kunt vergelijken.

Hoe koop je toegangskaartjes voor wedstrijden van Aston Villa?

Er zijn twee mogelijkheden: of u bent clublid en u kunt gemakkelijk aan toegangskaarten komen via de officiële website van Aston Villa of u bent geen clublid en moet op een andere manier aan kaartjes zien te komen. De gemakkelijkste manier om dit te doen is door onze website te gebruiken om alle wedstrijdprijzen te vergelijken en dan het perfecte pakket voor u te kiezen!

Vergelijk de kaartjes voor Aston Villa

Of het nu tegen de topclubs van de Premier League is, de internationale zaken lonken of er een degradatiestrijd op het spel staat, bij ons vindt u alle opties en kosten in een compleet overzicht. Bovendien is er altijd kans op goede en goedkope aanbiedingen, vooral voor bekerwedstrijden, dus vergelijk snel uw opties!

De twee na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk

Birmingham telt onder zijn attracties twee van de oudste en bekendste voetbalclubs van Engeland, Aston Villa en FC Birmingham. Maar de stad staat ook bekend om zijn etnische diversiteit en geschiedenis. Maak een reis naar Birmingham en kies een van onze reisagenten om het te organiseren. Hotel, vlucht en vervoer worden voor u geregeld, zodat u uw tijd in Birmingham zorgeloos kunt doorbrengen.

Het Villa Park

De wijnrode truien met de lichtblauwe mouwen zijn te bewonderen bij thuiswedstrijden van Aston Villa FC op Villa Park. De verhalen over deze voetbalclub en zijn supporters zitten vol emotie en passie, dus het is de moeite waard om een rondleiding door Villa Park te maken. Vergelijk hier kaartjes en prijzen en koop een shirt in de clubwinkel.

Aston Villa Programma 2023 | 2024

Tickets en reizen

Birmingham wacht op u voor het volgende voetbalseizoen

Aston Villa is een van de meest gevierde clubs in de Engelse voetbalgeschiedenis. De club is één van de vijf Britse clubs die de Europacup heeft gewonnen. Reserveer uw voetbaltickets om de kans te krijgen om Birmingham te bezoeken waar fans Aston Villa’s Hall of Fame kunnen bezoeken. Door het verkennen van de omgeving van Aston Villa, kunt u belangrijke details over de club ontdekken, zoals dat Aston Villa in 1874 werd opgericht door leden van de Villa Cross Wesleyan Chapel gevestigd in Handsworth.

U kunt een memorabele wedstrijddag ervaren in Villa Park, en we raden u aan om uw voetbaltickets nu boeken om de spanning van uw reis te laten beginnen. Villa Park is een van de oudste stadions van het land. De sfeer in dit stadion is werkelijk inspirerend voor de trouwe supporters van de club en alle bezoekers. Het traditionele erfgoed van Aston Villa is aantrekkelijk voor bezoekers, en het is het juiste moment om wat van de state-of-the-art faciliteiten van de club te bekijken. Reserveer vandaag uw voetbaltickets om Villa Park en het glorieuze Engelse team te ervaren. Op zondagen kunt u genieten van een driegangenmaaltijd in Villa Park dat uw bezoek plezierig maakt. Aston Villa is een club met tradities. Kom dit voetbalseizoen naar Birmingham om de meest intensieve voetbalemoties te ervaren. De stad wordt levendig en extreem vitaal tijdens elk groot voetbalevenement – iets dat u kunt zien met uw eigen ogen en kunt delen met vrienden.

Feiten over Aston Villa

F.C. Aston Villa, bekend als de Villa bij hun fans, speelt in de Engelse Premier League en is gevestigd in Birmingham in de Midlands. De club is een van de oudste in de Engelse Premier League en speelt al meer dan honderd jaar in Villa Park. Als een van de oprichters van de Football League in 1888 heeft deze club een rijke voetbaltraditie.

De club heeft een trotse geschiedenis in het Engelse topvoetbal en heeft een van de volste prijzenkasten in de competitie, met zeven First Division kampioenschappen en zeven FA Cups. Bovendien won Villa de Europa Cup in 1982 en is daarmee toegetreden tot een shortlist van vijf Engelse teams die deze illustere troffee hebben gewonnen. F.C. Aston Villa is gevestigd in Birmingham en heeft een langlopende en felle lokale rivaliteit met F.C. Birmingham City. Deze derby, vaak aangeduid als de Second City derby, vanwege de centrale ligging van Birmingham, is fel omstreden sinds 1879. Ondanks een dergelijke illustere en benijdenswaardige geschiedenis heeft Aston Villa de afgelopen jaren geen succesen behaald, maar dat heeft geen invloed op de trouwe fans die tickets blijven kopen in grote aantallen. Voetbaltickets voor thuiswedstrijden kosten tussen de £ 52 en £ 34, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion. Birmingham City heeft veel te bieden aan de reizende fan, zoals Symphony Hall, het Barber Institute of the Arts, de Birmingham Hippodrome en het Broadway Casino.

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5