We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Roma tickets

Er zijn momenteel 4 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Roma

Grijp de kans om AS Roma thuis te zien spelen in het Stadio Olimpico, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van AS Roma. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

AS Roma - Associazione Sportiva Roma, ook bekend als "i Giallorossi, La Maggica, i Lupi ". De club is opgericht in 1927 in Rome en speelt zijn thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico met een capaciteit van 72 698 zitplaatsen.

Roma Programma 2021/2022

VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Europa Conference League
VS
Stadio Olimpico Europa Conference League
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Atleti Azzurri d'Italia Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio San Paolo Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
Stadio Olimpico di Torino Serie A

Tickets en reizen

AS Roma is een profvoetbalclub in Italië, opgericht in 1927. Ze zijn de grote kanshebber om de competitietitel te winnen, aangezien ze al drie competitietitels hebben gewonnen en tweede werden in de UEFA Cup in 1991. Ze zijn gevestigd in Stadio Olimpico, Rome. Dit is de grootste sportfaciliteit in Rome. Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 73.000 personen. Het stadion wordt ook gebruikt voor andere sportevenementen zoals rugby en atletiek.

Rome is de hoofdstad en de grootste stad van Italië. Het is een van de oudste steden in Europa, die u een unieke, historische ervaring belooft. Weinig steden roepen de bewondering op van de klassieke oudheid en religieuze iconen zoals deze eeuwige stad dat doet. Rome staat bekend om zijn oude schrijvers en dichters. Koop uw tickets vandaag om u ervan te verzekeren dat u deze plek op het juiste moment kunt bezoeken. Het wordt beschouwd als een topbestemming voor toeristen in Europa. Toeristen kunnen genieten van verscheidene plaatsen zoals het Forum Romanum, de Trevi Fontijn, Spaanse Trappen, het Capitool, en de Kerken van Rome. Het Colosseum en het Capitool zijn twee van de belangrijkste plaatsen van het oude Rome. Terwijl u in Rome bent, kunt u de authentieke energie van religie voelen. Een fascinerende plaats om naar toe gaan is het Pantheon, wat het best bewaarde oude monument is dat bezoekers aantrekt van alle delen van de wereld. Aarzel daarom niet om uw tickets te boeken en de spectaculaire Italiaanse hoofdstad te bezoeken.

Feiten over Roma

Tickets voor thuiswedstrijden zijn erg populair en het uit 72.000 zitplaatsen bestaande Stadio Olimpico is regelmatig vol. Het stadion is het op een na grootste in de Italiaanse competitie en ze delen het met competitie rivaal Lazio. Volgens een mededeling van de voorzitter, Thomas R. Dibenedetto, verhuist de club naar een nieuw speciaal gebouwd stadion in 2016.

Tickets voor Roma raken snel uitverkocht en ondanks het matige succes in de Italiaanse competitie heeft de club een trouwe aanhang van zeer toegewijde fans.

Roma heeft geproefd aan het succes in de Italiaanse competitie, ze wonnen de Serie A titel drie keer, maar hadden in de Coppa Italia het meeste succes, ze wonnen de competitie negen keer. Ondanks het feit dat ze meerdere keren tweede werden in Europa heeft de club nog geen Europese trofee gewonnen.

Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico kosten tussen de € 89 en € 40, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion.

Rome heeft veel te bieden aan reizigers, zoals clubs, pubs, restaurants, winkels en musea, de wereldberoemde basiliek van St Paul, Le Domus Romane di Palazzo Valentini en de kerk van San Luigi dei Francesi.

Goedkoopste thuis wedstrijden

VS
vanaf 64 € Lees meer

Duurste thuis wedstrijden

VS
vanaf 338 € Lees meer

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews
4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5