We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Roma tickets

Er zijn momenteel 1 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Roma

AS Roma maakt deel uit van een reeks Italiaanse voetbalclubs die elk jaar om het kampioenschap van de Serie A spelen. In de hoofdstad van Italië maken de Giallorossi deel uit van de geschiedenis van de stad, wat ook te zien is aan het wapenschild van Rome. Pak de beste aanbiedingen voor AS Roma wedstrijden door de prijzen op onze website te vergelijken en aanbiedingen te pakken. Bekerwedstrijden, kampioenschapswedstrijden en internationale activiteiten staan u te wachten.

Hoe koop je toegangskaartjes voor wedstrijden van AS Roma?

Kaartjes bemachtigen in het voetbalgekke Italië kan ingewikkeld zijn, vooral voor niet-clubleden. Wij geven u een duidelijk overzicht van prijzen en/of reisbureaus die u de beste aanbieding zullen geven.

Vergelijk kaartjes voor AS Roma

Lokale derby met Lazio Roma, topwedstrijd tegen Juventus Turijn of een doordeweekse wedstrijd in de Europa League of Champions League? Populaire wedstrijden zijn massaal beschikbaar, maar kaartjes kunnen snel weg zijn. Vergelijk uw opties hier op onze website!

Alle wegen leiden naar Rome

Veel reisbureaus en bedrijven bieden volledig inklusieve pakketten aan die de hele organisatie van uw reis naar Rome voor hun rekening nemen, inclusief accommodatie en vervoer en ook kaartjes voor de door u gekozen wedstrijd. Vergelijk hier uw toekomstige voetbalreis en geniet van een leerzame en adembenemende tijd in de hoofdstad van Italië.

Het Olympia stadion

De Romeinse voetbalclubs AS Roma en Lazio delen het stadion Olimpico Roma als hun thuisbasis. Dit heeft echter een veel bredere geschiedenis met het Italiaanse voetbal, atletiek, rugby en niet in de laatste plaats de Olympische Spelen. Leer over de rijke geschiedenis en bezoek daarna de eigen winkel van de club. Kaartjes zijn hier verkrijgbaar.

Roma Programma 2023 | 2024

Tickets en reizen

Boek uw voetbaltickets en bezoek de karakteristieke italiaanse hoofdstad

AS Roma is een profvoetbalclub in Italië, opgericht in 1927. Ze zijn de grote kanshebber om de competitietitel te winnen, aangezien ze al drie competitietitels hebben gewonnen en tweede werden in de UEFA Cup in 1991. Ze zijn gevestigd in Stadio Olimpico, Rome. Dit is de grootste sportfaciliteit in Rome. Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 73.000 personen. Het stadion wordt ook gebruikt voor andere sportevenementen zoals rugby en atletiek.

Rome is de hoofdstad en de grootste stad van Italië. Het is een van de oudste steden in Europa, die u een unieke, historische ervaring belooft. Weinig steden roepen de bewondering op van de klassieke oudheid en religieuze iconen zoals deze eeuwige stad dat doet. Rome staat bekend om zijn oude schrijvers en dichters. Koop uw tickets vandaag om u ervan te verzekeren dat u deze plek op het juiste moment kunt bezoeken. Het wordt beschouwd als een topbestemming voor toeristen in Europa. Toeristen kunnen genieten van verscheidene plaatsen zoals het Forum Romanum, de Trevi Fontijn, Spaanse Trappen, het Capitool, en de Kerken van Rome. Het Colosseum en het Capitool zijn twee van de belangrijkste plaatsen van het oude Rome. Terwijl u in Rome bent, kunt u de authentieke energie van religie voelen. Een fascinerende plaats om naar toe gaan is het Pantheon, wat het best bewaarde oude monument is dat bezoekers aantrekt van alle delen van de wereld. Aarzel daarom niet om uw tickets te boeken en de spectaculaire Italiaanse hoofdstad te bezoeken.

Feiten over Roma

Associazione Sportiva Roma, vaak gewoon aangeduid als Roma, is een professionele voetbalclub die speelt in de Italiaanse voetbalcompetitie. De club speelde alle seizoenen in de top van Italië, op één seizoen na, sinds de oprichting in 1927.

Tickets voor thuiswedstrijden zijn erg populair en het uit 72.000 zitplaatsen bestaande Stadio Olimpico is regelmatig vol. Het stadion is het op een na grootste in de Italiaanse competitie en ze delen het met competitie rivaal Lazio. Volgens een mededeling van de voorzitter, Thomas R. Dibenedetto, verhuist de club naar een nieuw speciaal gebouwd stadion in 2016. Tickets voor Roma raken snel uitverkocht en ondanks het matige succes in de Italiaanse competitie heeft de club een trouwe aanhang van zeer toegewijde fans. Roma heeft geproefd aan het succes in de Italiaanse competitie, ze wonnen de Serie A titel drie keer, maar hadden in de Coppa Italia het meeste succes, ze wonnen de competitie negen keer. Ondanks het feit dat ze meerdere keren tweede werden in Europa heeft de club nog geen Europese trofee gewonnen. Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico kosten tussen de € 89 en € 40, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion. Rome heeft veel te bieden aan reizigers, zoals clubs, pubs, restaurants, winkels en musea, de wereldberoemde basiliek van St Paul, Le Domus Romane di Palazzo Valentini en de kerk van San Luigi dei Francesi.

Anderen bekeken ook

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5