We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Celtic tickets

Er zijn momenteel 0 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Celtic

Bekijk Celtic F.C. live in het Celtic Park

Grijp de kans om Celtic F.C. thuis te zien spelen in het Celtic Park, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Celtic F.C.. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Celtic F.C. - The Celtic Football Club, ook bekend als "The Bhoys, The Celts, The Hoops". De club is opgericht in 1887 in Glasgow en speelt zijn thuiswedstrijden in het Celtic Park met een capaciteit van 60 411 zitplaatsen.

Celtic Programma 2024 | 2025

Tickets en reizen

Koop uw voetbaltickets om te kijken naar authentiek live schots voetbal

Celtic Football Club is legendarisch. Het is een van de meest succesvolle voetbalteams in Schotland, opgericht in 1887. Celtic heeft vele competitietitels en knock-outtitels gewonnen, en de UEFA Cup finale bereikt in 2003. Celtic heeft zowel Ierse als Schotse wortels. Ze zijn gevestigd in Celtic Park, Glasgow. Het stadion heeft een capaciteit van 60.000 personen; het is het grootste stadion in Schotland. Terwijl u in Glasgow bent, zult u zien dat het stadion ook wordt gebruikt voor verschillende muzikale evenementen. Wees niet te laat en boek uw voetbaltickets nu. Dit garandeert u memorabele, zeer levendige voetbalemoties in het hart van de Schotse hoofdstad.

Glasgow is de grootste en de hoofdstad van Schotland. Een paar van de meest indrukwekkende toeristenattracties van Glasgow zijn de Art Gallery and Museum, Kelvingore Park, Glasgow Cathedral, en George Square. Glasgow Cathedral is een attractie die de moeite waard is. Het roept sterke gevoelens van tijdloosheid op, vergelijkbaar met de meeste Europese kathedralen. Ook de Glasgow School of Art is een opwindende architecturale plaats die u kunt bezoeken terwijl u in Glasgow bent. U kunt ook experimenteren met eten door de authentieke Schotse keuken te proberen in een van de beroemdste restaurants in Glasgow, the Ubiquitous Chip. U kunt kiezen uit verschillende ticketopties die uw trip naar Glasgow lonend en bevredigend kunnen maken. Of u nu kiest voor wedstrijdtickets of seizoenstickets, een ding is duidelijk: u leert de diepe betekenis van traditie in het voetbal kennen.

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5