Fenerbahce tickets

Er zijn momenteel 0 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Fenerbahce

Grijp de kans om Fenerbahce thuis te zien spelen in het Sükrü Saracoglu Stadium, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Fenerbahce. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Fenerbahce Programma 2018/2019

Fenerbahce Tickets en reizen

Fenerbahce is een profvoetbalclub gevestigd in Turkije. De club is opgericht in 1907, en is een van de meest populaire en aangemoedigde teams in het land. Ze wonnen vele Competitietitels en knock-outtitels. Ze zijn gevestigd in het Sukru Saracoglu stadion. Het stadion heeft een capaciteit van 50.500 personen. Als een van de oudste stadions in Turkije betekent dit dat u de authentieke voetbalsfeer kunt voelen die u oplaadt met energieke, positieve emoties. Koop uw voetbaltickets om naar de wedstrijd van de ‘Gele Kanaries’ te kijken. U krijgt de kans om echt deel te worden van de magie van deze historische club.

Fenerbahce werd opgericht in Istanbul door een groep jongeren. De club werd vernoemd naar een lokale vuurtoren. Een ander interessant feit uit de geschiedenis van de voetbalclub is de grote rol die werd gespeeld door Braziliaanse coaches. In de periode van 1972 tot 1975 heeft de Braziliaanse coach Didi Fenerbahce naar vele competitietitels geleid. Plan uw trip naar de stad Istanbul: een van de meest fascinerende steden ter wereld. U kunt historische gebieden verkennen in Istanbul vanwege de strategische locatie van de stad op het Bosphorus schiereiland tussen de Balkan en Klein-Azië. Istanbul wordt beschouwd als een exotische bestemming; het is een indrukwekkende stad die de moeite waard is om te zien. Koop nu uw voetbaltickets en geniet van de kracht van voetbal, samen met een variëteit aan religieuze en artistieke evenementen die u worden aangeboden in deze geweldige stad.

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews
4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5