We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Fa Cup tickets

De FA Cup stamt uit het seizoen 1871, toen hij voor het eerst werd geïntroduceerd. De wedstrijd is nooit van vorm veranderd en staat open voor alle teams in de top van de voetbalcompetitie, met inbegrip van de non-league piramidesysteem teams. Als zodanig kunnen alle clubs, van professionals tot amateurs, tegen elkaar spelen.

De wedstrijd is zeer geliefd bij de fans en de gigantische overwinningen zijn beroemd, dit is waar een relatieve kleine club een veel grotere (en hoger in de divisie spelende) tegenstander kan verslaan. Dit kan leiden tot financieel zeer lucratieve wedstrijden voor de kleinere teams tegen grotere tegenstanders.

De lager geplaatste teams halen echter zelden de latere stadia van de competitie, maar het is niet ongehoord voor een lagere competitie om de kwart en zelfs de halve finale te halen. Het enige niet-league team dat de FA Cup won was F.C. Tottenham Hotspur in 1901.

Een massaal wereldwijd publiek stemt elk jaar af op de FA Cup-finale en de beker kent vele verhalen van net gemiste kansen en gigantische overwinningen van bijna elke club, door de jaren heen. De romantiek van de beker, zoals hij wordt genoemd, heeft de aandacht van de fans, zelfs als een club wordt geconfronteerd met degradatie uit een divisie.

fa cup Programma 2018/2019

VS
Etihad Stadium FA Cup
VS
The Valley FA Cup
VS
Vicarage Road FA Cup
VS
Loftus Road FA Cup
VS
Emirates Stadium FA Cup
VS
Selhurst Park FA Cup
VS
Craven Cottage FA Cup
VS
Anfield FA Cup
VS
Stamford Bridge FA Cup
VS
Griffin Park FA Cup