We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Watford tickets

Er zijn momenteel 0 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Watford

Wat heeft Elton John te maken met Watford FC? De zanger was jarenlang voorzitter van de club en heeft er nu nog steeds aandelen in. Hij was het die de meest succesvolle periode van de Hornets inluidde met de aanstelling van trainer Graham Taylor als manager. Vandaag speelt Watford in de Premier League en voelt het zich er erg thuis. Reden te meer om een wedstrijd van Watford Football Club live te volgen. Als u dit niet wilt missen, vergelijk dan alle toegangsprijzen hier op onze website en verzeker u vandaag nog van uw kaartjes.

Hoe koop je toegangskaartjes voor wedstrijden van Watford Football Club?

U kunt ofwel de officiële Watford website gebruiken of hier alle wedstrijden en prijzen op één pagina vergelijken. Wij bieden u een uitgebreide en overzichtelijke lijst van opties waaruit u uw favoriete pakket kunt samenstellen.

Vergelijk de kaartjes voor FC Watford

Een duel getekend door geschiedenis tussen Watford en Luton Town heeft fans altijd in vervoering gebracht. Deze Derby is een must voor elke Watford liefhebber. Vergelijk prijzen voor toegangskaarten voor deze of andere wedstrijden direct online bij ons!

Een detour naar Watford

De stad Watford ligt op slechts 20 minuten afstand van Londen. Dit is een van de redenen voor de rivaliteit met sommige Londense voetbalclubs, zoals Queens Park Rangers of Tottenham Hotspur. Als u wat tijd in de hoofdstad van Engeland wilt doorbrengen of een thuiswedstrijd van Watford wilt bijwonen, boek dan een compleet reispakket inclusief vlucht, accommodatie en toegangskaarten. U vindt reisbureaus en prijzen hier!

"Laten we The Vic terugkopen"

Dit was de naam van een inzamelingsactie door supporters en leden van de club, nadat deze in financiële moeilijkheden was geraakt en het stadion The Vic had moeten verkopen. Door fondsenwerving slaagden zij erin Vicarage Road terug te kopen, dat vandaag de dag nog steeds de thuisbasis is van Watford Football Club. Twee tribunes werden ook vernoemd naar Graham Taylor en Sir Elton John, ter ere van hen. Kom nog meer te weten over de geschiedenis van het stadion en de voetbalclub en vergelijk toegangskaarten voor een stadionrondleiding op onze website.

Watford Programma 2024 | 2025

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5