We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Leeds tickets

Er zijn momenteel 0 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Leeds

Na een achtbaanrit in het Engelse voetbal heeft Leeds United Voetbal Club weer zijn intrede gedaan in de Premier League. Een wedstrijd in Leeds live bijwonen is binnenstappen in een authentieke sfeer die is doordrenkt van jarenlange traditie en passie voor de sport. Als u niet van deze ervaring verstoken wilt blijven, vergelijk dan hier uw toegangskaarten en 100% ambitie wacht u op het veld en op de tribunes.

Hoe koop je toegangskaartjes voor wedstrijden van Leeds United?

Zo'n oude eerbiedwaardige voetbalclub heeft supporters en leden waarvan de wortels verschillende generaties teruggaan. Wil jij er ook bij zijn, vergelijk dan bij ons alle toegangsprijzen, kies een wedstrijd uit de Premier League catalogus en ga naar Leeds!

Vergelijk de kaartjes voor Leeds United FC

Een duel in de eerste Engelse voetbalcompetitie of een reünie in de EFL Cup? U vindt alle wedstrijden, prijzen en zelfs volledige reispakketten op onze website. Het enige wat u moet doen is een keuze maken.

Leeds!

Leeds, stad, agglomeratie en sporthart van West Yorkshire, is een plek waar u zich kunt onderdompelen in de geschiedenis van Engeland en zijn populairste sport. Laat een van onze reisagenten een pakketreis op maat voor u samenstellen, inclusief wedstrijdkaarten, vluchten, lokaal vervoer en accommodatie!

Elland Road – één keer instappen alstublieft

De Peacocks spelen hun thuiswedstrijden in Elland Road, het stadion met een capaciteit van ongeveer 38.000 plaatsen. Naast een opwindende avond op de tribunes kunt u kaartjes regelen voor een rondleiding door het stadion overdag en zien hoe de professionals van Leeds hun laatste minuten voor een grote wedstrijd doorbrengen. Vergelijk hier de toegangsprijzen!

Leeds Programma 2023 | 2024

Anderen bekeken ook

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5