We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Fulham tickets

Er zijn momenteel 1 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Fulham

Bekijk Fulham FC live in het Craven Cottage

Grijp de kans om Fulham FC thuis te zien spelen in het Craven Cottage, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Fulham FC. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Fulham FC - Fulham Football Club, ook bekend als "The Cottagers, The Whites, The Lilywhites". De club is opgericht in 1879 in London en speelt zijn thuiswedstrijden in het Craven Cottage met een capaciteit van 25 700 zitplaatsen.

Fulham Programma 2023 | 2024

Tickets en reizen

Fulham football club – de authenticiteit van engels voetbal

Fulham Football Club is opgericht in 1879 en is daarmee het oudste team van Londen dat speelt in de Premier League. Deze voetbalclub brengt een bepaalde nuance van authenticiteit en robuuste traditie in de Engelse voetbalgeschiedenis. Koop daarom uw voetbaltickets vandaag nog zodat u de kans krijgt om het spel van dit team te bekijken, en geniet van de authenticiteit van rijke Engelse tradities in het voetbal. Daarnaast is de voetbalclub een koploper op het gebied van gemeenschapssport door de Football Club Foundation. De liefdadige aard van deze Foundation staat voor het doel om een beter leven op te bouwen door de bemiddelende kracht van sport. De Football Club Foundation heeft laten zien dat deze succesvol is in het veranderen van levens van jonge mensen in een positieve richting.

Bij Fulham kunt u uw eigen zakelijke vergaderingen en evenementen organiseren. Zakelijke klanten kunnen het plezier van het live kijken van de wedstrijd van Fulham Footbal Club combineren met het organiseren van een productlancering of conferentie. Omdat presentatie essentieel is tijdens zulke evenementen, is de technologie die wordt geboden aan zakelijke klanten genoeg om te voldoen aan hun ontwikkelende behoeftes. Reserveer uw tickets vooraf om uw verblijf in Londen vast te leggen. Een andere faciliteit die wordt geboden in Craven Cottage, het thuisstadion van Fulham, is de kinderzone waar de jongsten kunnen genieten van een leuke tijd terwijl hun ouders de geschiedenis van de voetbalclub verkennen. Het is belangrijk om te vermelden dat u de kans heeft om betrokken te worden en de spelers te ontmoeten. Dit draagt bij aan het unieke gevoel van opwinding dat hoort bij het zijn van een toegewijde fan van Fulham Football Club.

Feiten over Fulham

F.C. Fulham werd pas onlangs groot met een voortdurende aanwezigheid in de Engelse Premier League. Jarenlang kwijnde de club weg in de lagere divisies van het Engelse voetbal, waar zowel de kaartverkoop en aanwezigheid daalden. Het team heeft al sinds 1896 zijn thuisbasis in Craven Cottage en ligt aan de oevers van de rivier de Theems.

De club is opgericht in 1879 en is daarmee een van de oudste clubs in het Engelse voetbal en gevestigd in Hammersmith en Fulham, ten zuidwesten van Londen. Fulham is ook bekend als de Cottagers, en momenteel de oudste club uit Londen die in de Engels top speelt. De club werd in 1997 gekocht door de Egyptische Tycoon Mohamed Al-Fayed en met een aantal recordaankopen en het samenstellen van een dream team met Ray Wilkins als manager en Kevin Keegan als Operations Director, genoot de club grote succesen. In 2001 keerde Fulham terug in de top van het Engels voetbal voor het eerst sinds 1968, met een derde promotie in vijf seizoenen. Welshman Chris Coleman heeft bijgedragen om de positie van de club in de Engelse Premier League te stabiliseren en te zorgen dat ze een gevestigd team binnen de voetbalelite werden, dit zorgde voor een toenemend aantal verkochte tickets. Tickets voor thuiswedstrijden kosten tussen de £ 79 en 49, afhankelijk van waar je zit in het stadion en de tegenstander van de club. F.C. Fulham is goed gepositioneerd in het hart van Zuid-West Londen, dat bezoekers veel te bieden heeft. Bekende attracties zijn onder andere: Bankside van de Thames, The Franco, BBC Television Centre en The Hammersmith Odeon.

Anderen bekeken ook

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5