We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Everton tickets

Er zijn momenteel 4 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Everton

Grijp de kans om Everton FC thuis te zien spelen in het Goodison Park, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Everton FC. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Everton FC - Everton Football Club, ook bekend als "The Toffees, The Blues, The School of Science, The People's Club". De club is opgericht in 1878 in Liverpool en speelt zijn thuiswedstrijden in het Goodison Park met een capaciteit van 40 157 zitplaatsen.

Everton Programma 2021/2022

VS
Molineux Ground Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Etihad Stadium Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Selhurst Park Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
St James Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
St Mary's Stadium Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Vicarage Road Premier League
VS
Olympic Stadium Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League

Tickets en reizen

Geschiedenis is extreem belangrijk voor Everton Football Club, en ze zijn trots op hun prestaties. Het substantiële succes van de spelers en managers uit het verleden hebben de club gemaakt tot wat het vandaag is. Hoewel Everton Football Club alle redenen heeft om hun succes uit het verleden te gedenken, werken ze constant aan het verbeteren van hun imago in het voetbal. De omgeving in Goodison Park nodigt u uit tot verkenning. Aarzel niet om nu uw voetbaltickets te boeken en deel te worden van de viering van het succes van Everton Football Club. We bieden u de kans om Goodison Park, het thuisstadion van de club, uit de eerste hand te ervaren, met een uniek ontworpen tour. Deze plaats is historisch op voetbalgebied, en een must voor elke ware Evertonian.

Koop uw voetbaltickets en kom een kijkje nemen achter de schermen in Goodison Park, waaronder de spelerslounge en kleedkamers. Het stadion is 100 jaar oud, wat bijdraagt aan het solide gevoel van geschiedenis en voetbaltraditie. De voetbalmagie in het stadion zal u omarmen en ervoor zorgen dat u steeds weer terug wilt komen. Deze plaats is een opwindende ervaring zelfs voor niet-supporters van Everton Football Club, omdat zij helemaal in de geschiedenis kunnen stappen. Door vandaag uw voetbaltickets te kopen garandeert u veel positieve emoties terwijl u in Liverpool bent. Sterker nog, een reis naar Liverpool is niet compleet zonder een Everton wedstrijd te zien. Bereid u voor op de meeste fantastische voetbalmomenten van het seizoen. In Liverpool is voetbal historisch, dus koop betaalbare tickets en kom naar de stad van voetbal en muziek.

Feiten over Everton

In 1888 werd de Engelse Football League gevormd en F.C. Everton was een van de eerste clubs die deelnam, ze wonnen de titel een paar seizoenen later.

Tijdens deze lange periode aan de top van het Engelse voetbal won de club de Eerste Divisie landstitel negen keer, maar in de afgelopen jaren heeft de club het zwaar. Ongeacht de positie in de competitie is de kaartverkoop altijd hoog geweest door de trouwe fans van de club.

Evertonians, zoals de trouwe supporters van de club bekend staan, hebben lang moeten wachten op een trofee, de laatste kwam uit 1995 toen ze de FA Cup wonnen, en maar net degradatie uit de Engelse Premier League voorkwamen.

F.C. Everton is gevestigd in Liverpool en heeft een langlopende en felle lokale rivaliteit met Premier League rivaal F.C. Liverpool.

Voetbaltickets voor thuiswedstrijden kosten tussen de £ 54 en £ 36, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion.

Liverpool heeft veel te bieden de reizende fan, het werd genoemd als de Culturele Hoofdstad van Europa in 2008. Je kunt een bezoekje brengen aan de Walker Gallery, het wereldberoemde Maritiem Museum, het Titanic Museum en de kathedraal van Liverpool.

Goedkoopste thuis wedstrijden

VS
vanaf 115 € Lees meer

Duurste thuis wedstrijden

VS
vanaf 550 € Lees meer

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews
4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5