We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Everton tickets

Er zijn momenteel 1 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Everton

The Toffees hebben veel Engelse toptalenten voortgebracht en worden beschouwd als een van de meest succesvolle voetbalclubs in het moederland van voetbal. Tot nu toe heeft Everton meer tijd doorgebracht in de hoogste klasse van Engeland dan welke andere voetbalclub ook. Allemaal redenen waarom u Everton live niet mag missen. Vergelijk de toegangsprijzen op onze website en kies de beste aanbieding voor u!

Hoe koop je toegangskaartjes voor wedstrijden van FC Everton?

De stad Liverpool speelt voetbal in het blauw en rood. We hebben het natuurlijk over Everton FC en Liverpool FC. Een lokale rivaliteit die elk jaar op het veld wordt uitgespeeld in de Merseyside Derby. Deze explosieve wedstrijd, maar ook andere Premier League-wedstrijden kunnen snel uitverkocht zijn, dus u kunt het beste nu hier uw favoriete wedstrijden tegen officiële prijzen vergelijken en kiezen voor een van onze kaartverkopers of reisbureaus.

Vergelijk de kaartjes voor FC Everton

Merseyside Derby, strijd om de internationale rangschikking of de EFL Cup? Wij bieden u hier alle mogelijkheden om de Toffees van dichtbij te zien en geven u een duidelijk overzicht van alle prijzen die u wenst te betalen voor een onvergetelijk avondje voetbal.

Liverpool: geboorteplaats van de Beatles

In Liverpool wordt niet alleen eersteklas voetbal gespeeld, maar de stad was ook de geboorteplaats van een van de meest succesvolle bands aller tijden: The Beatles. Reden genoeg om de stad eens van dichtbij te bekijken! Op onze website vindt u een overzicht van alle reisorganisaties en bureaus, die de organisatie van uw voetbalreis naar Liverpool verzorgen.

De Grootse Oude Dame

Als eerste grote voetbalstadion in Engeland fungeert Goodison Park als de thuisbasis van Everton FC. Meer hoeven we niet te zeggen om u een rondleiding door dit bouwwerk aan te bevelen. Naast kaartjes voor wedstrijden van de Toffees kunt u ook kaartjes vergelijken voor een stadionrondleiding in een van de oudste stadions ter wereld en een bezoek brengen aan de eigen winkel van de club.

Everton Programma 2023 | 2024

Tickets en reizen

Een geweldig oud team om aan te moedigen

Geschiedenis is extreem belangrijk voor Everton Football Club, en ze zijn trots op hun prestaties. Het substantiële succes van de spelers en managers uit het verleden hebben de club gemaakt tot wat het vandaag is. Hoewel Everton Football Club alle redenen heeft om hun succes uit het verleden te gedenken, werken ze constant aan het verbeteren van hun imago in het voetbal. De omgeving in Goodison Park nodigt u uit tot verkenning. Aarzel niet om nu uw voetbaltickets te boeken en deel te worden van de viering van het succes van Everton Football Club. We bieden u de kans om Goodison Park, het thuisstadion van de club, uit de eerste hand te ervaren, met een uniek ontworpen tour. Deze plaats is historisch op voetbalgebied, en een must voor elke ware Evertonian.

Koop uw voetbaltickets en kom een kijkje nemen achter de schermen in Goodison Park, waaronder de spelerslounge en kleedkamers. Het stadion is 100 jaar oud, wat bijdraagt aan het solide gevoel van geschiedenis en voetbaltraditie. De voetbalmagie in het stadion zal u omarmen en ervoor zorgen dat u steeds weer terug wilt komen. Deze plaats is een opwindende ervaring zelfs voor niet-supporters van Everton Football Club, omdat zij helemaal in de geschiedenis kunnen stappen. Door vandaag uw voetbaltickets te kopen garandeert u veel positieve emoties terwijl u in Liverpool bent. Sterker nog, een reis naar Liverpool is niet compleet zonder een Everton wedstrijd te zien. Bereid u voor op de meeste fantastische voetbalmomenten van het seizoen. In Liverpool is voetbal historisch, dus koop betaalbare tickets en kom naar de stad van voetbal en muziek.

Feiten over Everton

F.C. Everton speelt in de Engels Premier League en is opgericht in 1878, het is daarmee een van de oudste teams die tegenwoordig in de top van Engeland speelt. Ze spelen hun thuiswedstrijden in Goodison Park, Everton heeft al 110 jaar een vaste plek in de top van het Engels voetbal.

In 1888 werd de Engelse Football League gevormd en F.C. Everton was een van de eerste clubs die deelnam, ze wonnen de titel een paar seizoenen later. Tijdens deze lange periode aan de top van het Engelse voetbal won de club de Eerste Divisie landstitel negen keer, maar in de afgelopen jaren heeft de club het zwaar. Ongeacht de positie in de competitie is de kaartverkoop altijd hoog geweest door de trouwe fans van de club. Evertonians, zoals de trouwe supporters van de club bekend staan, hebben lang moeten wachten op een trofee, de laatste kwam uit 1995 toen ze de FA Cup wonnen, en maar net degradatie uit de Engelse Premier League voorkwamen. F.C. Everton is gevestigd in Liverpool en heeft een langlopende en felle lokale rivaliteit met Premier League rivaal F.C. Liverpool. Voetbaltickets voor thuiswedstrijden kosten tussen de £ 54 en £ 36, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion. Liverpool heeft veel te bieden de reizende fan, het werd genoemd als de Culturele Hoofdstad van Europa in 2008. Je kunt een bezoekje brengen aan de Walker Gallery, het wereldberoemde Maritiem Museum, het Titanic Museum en de kathedraal van Liverpool.

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5