We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Angers tickets

Er zijn momenteel 6 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Angers

Bekijk Rangers F.C. live in het Ibrox Stadium

Grijp de kans om Rangers F.C. thuis te zien spelen in het Ibrox Stadium, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Rangers F.C.. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Rangers F.C. - Rangers Football Club, ook bekend als "The Gers, The Teddy Bears, The Light Blues". De club is opgericht in 1872 in Glasgow en speelt zijn thuiswedstrijden in het Ibrox Stadium met een capaciteit van 50 817 zitplaatsen.

Angers Programma 2024 | 2025

25

Aug

2024

Lille

vs

Angers

Stade Pierre-Mauroy

Ligue 1

vanaf 25 €

Lees meer

6

Okt

2024

Marseille

vs

Angers

Stade Vélodrome

Ligue 1

vanaf 79 €

Lees meer

6

April

2025

Paris Saint Germain

vs

Angers

Parc des Princes

Ligue 1

vanaf 135 €

Lees meer

20

April

2025

Nice

vs

Angers

Allianz Riviera

Ligue 1

vanaf 25 €

Lees meer

18

Mei

2025

Lyon

vs

Angers

Parc Olympique Lyonnais

Ligue 1

vanaf 25 €

Lees meer

Tickets en reizen

Koop uw voetbaltickets om te kijken naar de wedstrijd van de queens park rangers

Londen introduceert u met trots nog een voetbalclub, de Queens Park Rangers. De grootste eer van de club is het winnen van de League Cup in 1967. Verder bereikten de Queens Park Rangers in 1982 de finale van de FA Cup. Bezoekers kunnen het interessante feit ontdekken dat de naam van de club in 1886 is ontstaan om aan te geven dat de meeste spelers uit het district Queens Park in Londen kwamen. Dit geeft het sterke lokale gemeenschapsgevoel aan en ook de samenwerkingsgeest. Er is geen twijfel over mogelijk dat de spelers van de Queens Park Rangers dit belangrijke aspect laten zien in alle wedstrijden die ze spelen. Reserveer uw voetbaltickets om de kans te krijgen om dit fascinerende deel van Londen te bezoeken. U kunt de wedstrijd van de Queens Park Rangers bekijken en deze vergelijken met het spel van andere in Londen gevestigde voetbalclubs. De keuze is aan u; we bieden u verschillende ticketopties.

Het park heeft veel groene ruimtes, en is geopend voor bezoekers sinds 1887. In dit gebied kunt u genieten van sportfaciliteiten van hoge kwaliteit zoals tennisbanen. Er zijn ook eetfaciliteiten voor kinderen en een grote speeltuin. Koop uw tickets, en heel uw familie kan genieten in Queens Park. Het is interessant om te weten dat het gebied van Queens Park dient als een groene oase in het drukke dagelijkse leven van mensen. Mis de kans niet om uw zintuigen te verfrissen en kwalitatieve voetbalwedstrijden te zien.

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5