We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Real Madrid tickets

Er zijn momenteel 7 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Real Madrid

Real Madrid is een van de meest populaire teams in heel Europa en tickets voor Real Madrid zijn erg in trek. Als je Bale, Ronaldo en Ramos wilt zien schitteren op het veld, is het een goed idee om ticketprijzen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Waar je Real Madrid-tickets te kopen?

Je kunt direct tickets kopen op de website van de club of bij één van de bedrijven die hier op de site worden genoemd. Je kunt losse tickets kopen voor de thuiswedstrijden van Real Madrid of een compleet pakket.

Vergelijk tickets voor Real Madrid C.F.

De beste manier om de meest betaalbare tickets te bemachtigen is door de prijzen van alle aanbieders met elkaar te vergelijken. De prijzen kunnen zeer uiteenlopen, dus je kunt een hoop geld besparen.

Voetbaltrips met Real Madrid

Een handige en soms zelfs kostenefficiënte manier is om een compleet voetbalpakket voor Madrid te kopen waarbij het wedstrijdticket, het hotel en de vluchten zijn inbegrepen.

Santiago Bernabéu, Madrid

Ervaar het geweldige stadion met een capaciteit van meer dan 80.000 toeschouwers. Voor de echte fan is er ook de mogelijkheid om een stadiontour te doen en om het museum en de clubshop te bezoeken.

Real Madrid Programma 2023 | 2024

26

Mei

2024

Real Madrid

vs

Real Betis

Santiago Bernabéu

La Liga

vanaf 345 €

Lees meer

1

Juni

2024

Borussia Dortmund

vs

Real Madrid

Signal Iduna Park

Champions League

vanaf 2 795 €

Lees meer

Tickets en reizen

Koop uw voetbaltickets en bezoek de mooie spaanse hoofdstad

De eeuwige tegenstander van Barcelona Football Club, de koninklijke club van Spanje – noem het zoals u wilt. Eén ding is duidelijk: Real Madrid bezorgt u onvergetelijke voetbalemoties. Real Madrid is opgericht in 1902 en heette oorspronkelijk Madrid Football Club. Maar in 1920 werd het woord ‘real’ toegevoegd aan de titel van de club. ‘Real’ is een Spaans woord voor ‘koninklijk’, en de voetbalclub begon de koninklijke kroon te gebruiken in het logo. Sinds 1947 heeft de voetbalclub zijn wedstrijden gespeeld in Santiago Bernabeu Stadium. Reserveer uw voetbaltickets, en kom naar Spanje om het ontzettend technische en goede spel van Real Madrid te zien. Deze club is de rijkste voetbalclub van de wereld als het over inkomsten gaat. Een ander interessant feit is dat de fans van Real Madrid eigenaar en bestuurder van de voetbalclub zijn. Dit ongewone aspect van de organisatie en het bestuur van de club impliceert een solide gevoel van transparantie.

Madrid is een aantrekkelijke bestemming voor toeristen van over de hele wereld. Het is de hoofdstad van Spanje en de grootste stad in het land. Kunstliefhebbers kunnen het Prado Museum bezoeken dat een van de meest substantiële kunstcollecties ter wereld heeft. Koop uw voetbaltickets en geniet van uw trip naar Spanje. Terwijl u in Madrid bent, kunt u ook gaan dineren in een van de oudste restaurants van de wereld, El Sobrino de Botin. Hier hebben de zus van Koning Alfonso XII en Hemingway gedineerd. De roem en lange levensduur van het restaurant zorgen ervoor dat u een unieke ervaring beleeft in de Spaanse hoofdstad.

Feiten over Real Madrid

Real Madrid is een professionele voetbalclub gevestigd in Madrid, Spanje. De club is oorspronkelijk opgericht als F. C. Madrid in 1902, en het team speelt in wit sinds hun oprichting. In het Spaans betekent de term Real Koninklijk en deze eer werd gegeven aan de club in 1920 toen koning Alfonso XIII ze toestemming gaf om de koninklijke kroon te gebruiken in hun embleem.

Madrid speelt zijn thuiswedstrijden in het Bernabeu-stadion met een capaciteit van 85.000 en het team speelt elke week in een afgeladen stadion, dit soort voetbaltickets voor thuiswedstrijden zijn erg populair. Bovendien, op een vergelijkbare manier als F.C. Barcelona, is Real Madrid eigendom van en wordt het geëxploiteerd door zijn supporters die een president te kiezen om de club namens hun te draaien. De enorme schare fans van de club heeft bijgedragen aan een omzet van meer dan € 513.000.000 en maakte de club het meest waardevolle sportteam ter wereld met een waarde van € 3.3 miljard. Bovendien heeft deze financiële stabiliteit ervoor gezorgd dat Real Madrid een van de slechts drie teams is die nooit zijn gedegradeerd uit de Spaanse competitie. De club heeft zijn fans niet teleurgesteld met een winst van negen Champions League / Europa Cup trofeeën en 32 La Liga titels in haar roemruchte geschiedenis. Gedurende deze tijd, heeft de club een felle, langdurige rivaliteit met La Liga titel rivalen F.C. Barcelona, aangeduid als El Clasico. Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in het Bernabeu kosten tussen de € 165 en € 69, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion. Madrid heeft veel te bieden aan de reizende fan, zoals het winkelparadijs voor schoenen - Augusto Figueroa, geniet van de cultuur bij Slaughterhouse 10 of van de botanische tuinen van het Prado museum.

Anderen bekeken ook

Goedkoopste thuis wedstrijden

26

Mei

2024

Real Madrid

vs

Real Betis

Santiago Bernabéu

La Liga

vanaf 345 €

Lees meer

Duurste thuis wedstrijden

26

Mei

2024

Real Madrid

vs

Real Betis

Santiago Bernabéu

La Liga

vanaf 345 €

Lees meer

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5