Voetbalreizen

Voetbalreizen - Vergelijk voetbalreizen

Vul het formulier aan de rechterkant in om te zoeken naar voetbalreizen van wedstrijden die je wilt zien.

De reisaanbieders waar wij mee samenwerken verkopen voetbalreizen naar Engeland, Italiƫ, Spanje, Duitsland, Schotland en Nederland.

Algemene vragen over voetbalreizen.

Is de vlucht inbegrepen bij alle voetbalreizen?

Nee, er worden wedstrijdtickets verkocht met of zonder vlucht. Bij het plaatsen van de zoekopdracht kun je aangeven dat het inclusief een vlucht moet zijn.

Kun je ook alleen wedstrijdtickets kopen? Ja, het kopen van alleen een wedstrijdticket is toegestaan, check de pagina voor wedstrijdkaartjes voor meer informatie. Zijn er voetbalreizen die niet vermeld worden op Voetbalticket.com? Ja, wij werken eraan dat alle reisaanbieders hier vermeld gaan worden.

FAQ - www.voetbalticket.com

Kan ik rechtstreeeks voetbaltickets kopen bij jullie? Nee, wij verkopen geen tickets, wij geven alleen een overzicht van Nederlandse reisaanbieders die voetbalreizen aanbieden. Waarom doen niet alle reisaanbieders mee? Alle reisaanbieders zijn welkom om zich aan te sluiten bij onze service. Maar nog niet alle reisaanbieders doen mee. We werken eraan om alle reisaanbieders hier te tonen, jouw tips zijn welkom. Wat is een prijscheck? Een prijscheck verzamelt prijsinformatie van een groot aantal reisaanbieders. De prijscheck vergelijkt deze informatie zodat u de beste prijs kunt vinden. Waarom zijn de tickets duurder dan zoals vermeld op de websites van de voetbalclubs? Voor de populaire wedstrijden moeten de reisaanbieders tickets kopen via een ticketagent die de tickets koopt van de clubs.Deze extra schakel maakt de prijs duurder dan zoals vermeld op de website van de voetbalclubs.

Algemene Voorwaarden - Voetbalticket.com

Onze ambitie is een overzicht te tonen van tickets en pakketreizen van alle reisbureaus.Wij streven er naar dat alle prijzen en overige informatie correct vermeld zijn en dat alle aangesloten reisbureaus serieus zijn, maar garanties kunnen we niet geven, Voetbalticket.com is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen die veroorzaakt worden door verkeerde informatie op deze website. Mocht je in problemen komen, dan stellen we het op prijs als wij op de hoogte worden gesteld, zodat we eventuele foutieve informatie kunnen corrigeren. Ondanks dat Voetbalticket.com zijn best doet om correcte informatie te verstrekken, kan er altijd een fout ontstaan. Reisbureaus kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor foutieve informatie op Voetbalticket.com. Informatie op de webside van het reisbureau is altijd bindend.