We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Hamburger tickets

Er zijn momenteel 0 bedrijven die kaarten en voetbalreizen aanbieden voor Hamburger

Bekijk Hamburger SV live in het Imtech Arena

Grijp de kans om Hamburger SV thuis te zien spelen in het Imtech Arena, ervaar de krachtige sfeer van deze plek. We helpen je om de beste prijzen te vinden voor tickets van Hamburger SV. Kies een wedstrijd voor meer informatie en een complete lijst van alle bedrijven die tickets en voetbalreizen verkopen voor de wedstrijd waar je interesse in hebt.

Hamburger SV - Hamburger Sport-Verein e.V., ook bekend als "Die Rothosen, Der Dino". De club is opgericht in 1887 in Hamburg en speelt zijn thuiswedstrijden in het Volksparkstadion met een capaciteit van 57 000 zitplaatsen.

Hamburger Programma 2024 | 2025

Tickets en reizen

Koop uw voetbaltickets, word deel van de geschiedenis

Hamburger SV is een van de oudste en beroemdste voetbalteams in Duitsland sinds de Eerste Wereldoorlog. Ze zijn de grootste multi-sportorganisatie die verschillende sportevenementen in het land organiseert en controleert. Hamburger SV won drie competitietitels en een Europacup. De voetbalclub is gevestigd in Imtech Arena in Hamburg met een capaciteit van 57.000 personen. Het stadion is geselecteerd om UEFA en FIFA finales in te houden. U kunt zowel traditie als innovatie voelen in Hamburg als het op voetbal aankomt. Jeugdontwikkeling staat boven aan de agenda van de Hamburger voetbalorganisatie. Het is interessant om te weten dat de club een team had dat in de Bundesliga voor vrouwen speelde in de periode van 2003 tot 2012, maar dit werd niet goed doorontwikkeld vanwege financiële problemen.

U kunt uw trip naar Hamburg nu plannen, en uzelf onderdompelen in de geschiedenis van de wortels van de voetbalorganisatie. Hamburg is de 2e grootste stad in Duitsland en de 8ste grootste stad in Europa. Het is het juiste moment om een trip te plannen naar deze fascinerende Duitse stad. Aarzel niet om uw voetbaltickets vandaag te boeken. Hamburg staat bekend om zijn financiële centrum, en de 2e oudste bank van de wereld is ook gevestigd in Hamburg. Het is gerenommeerd door toeristische trekpleisters zoals Heide Park, Alster River, Hamburg Rathaus, en Bismarck Monument. Hamburg is een havenstad. De haven is de 3e grootste haven ter wereld, na de havens van Londen en New York.

Feiten over Hamburger

Hamburger Sport-Verein e.V. is beter bekend in de voetbalwereld als F.C. Hamburg. De club werd officieel opgericht in 1919 toen drie clubs werden samengevoegd, maar de club kan zijn oorsprong te traceren tot 1887 toen men een van de stichtende clubs begon.

Net als veel andere Duitse clubs die voetbal spelen in de Bundesliga, is Hamburg een multi-sport club, veel clubs spelen verschillende sporten bij de voetbalclub. Hamburg is een van de oudste clubs in de Duitse top en dit doen ze al sinds 1918. De club onderscheidt zich omdat ze nooit degradeerden uit de bovenste laag van het de Duitse voetbal. Als gevolg van de leeftijd van de club noemen fans Hamburg "De Dinosaurus". Ondanks dat haar langdurige aanwezigheid in het Duitse topvoetbal slechts matig succes heeft gebracht, waren de meest succesvolle periodes van de club in de jaren '70 en '80 toen de club de Duitse landstitel zes keer won en in totaal vijf cups. De club heeft succes in Europese competities geproefd door het winnen van de Winners Cup in 1977 en ze wonnen in 1983 de Europa Cup finale. Voetbaltickets voor thuiswedstrijden in het Volksparkstadion kosten tussen de € 79 en € 41, afhankelijk van de categorie van het spel en je plaats in het stadion. Hamburg heeft veel aan de reizende fan te bieden, zoals clubs, pubs, restaurants, winkels en musea en het Miniature Wunderland, Park Planten un Blomen en het Internationaal Maritiem Museum.

Beoordeling en review Voetbalticket.com

Lees hier alle reviews

4,3 van 5 (3 reviews)

Goede overzichtelijke website

4 van 5

Eenvoudig zoeken op het juiste voetbalticket

5 van 5

Goede site om voordelige voetbal tickets te zoeken.

4 van 5