We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Efl Cup tickets

Net als de FA Cup, wordt de competitie gespeeld op een knock-out basis, echter, in tegenstelling tot de FA Cup, kunnen alleen de 92 teams van de professionele voetbalcompetitie deelnemen aan de competitie. De aantrekkingskracht voor clubs is dat de winnende club zich kwalificeert voor de UEFA Europa League. Echter, als de winnende club zich al voor de Champions league heeft gekwalificeerd via hun positie in de competitie dan gaat de Europa League plek naar het volgende hoogst geplaatste team in de Engels Premier League.

Het Engelse spel heeft drie grote binnenlandse trofeeën waar teams om kunnen strijden; echter, door het relatief lage prijzengeld (in vergelijking met de Champions League, de FA Cup en de landstitel) wordt de Football League Cup vaak gezien als een lagere prioriteit voor de grote clubs. Zozeer zelfs, dat sommige van de topclubs spelers uit het jeugdteam sturen naar lagere geplaatste tegenstanders en de wedstrijd hebben verloren.

Echter, voor de teams in de onderste helft van de Engelse Premier League is de Football League Cup een kans om een plek in de Europese competitie en de lucratieve winsten die dat vertegenwoordigt te veroveren.

efl cup Programma 2021/2022

VS
Emirates Stadium EFL Cup
VS
Stamford Bridge EFL Cup