Vergelijk prijzen van

Voetbaltickets & reizen

Alle voetbaltickets op èèn plek

Voetbalticket.com is een vergelijkingswebsite voor voetbaltickets en pakketreizen waarop je snel verschillende aanbiedingen van verschillende ticketbureaus en reisbureaus kunt vergelijken. Je kunt alles vergelijken, van losse wedstrijdkaarten tot complete pakketten met een hotel en vlucht.

Of je nu op zoek bent naar tickets voor je favoriete team in een van de grote competities of wedstrijden voor het nationale elftal, je vindt het allemaal op deze site, bij de bedrijven die tickets verkopen voor de wedstrijden. Er staan op dit moment 10 bedrijven op de site.

Zoek een team of competitie om zo makkelijk een interessante wedstrijd te vinden. Vergelijk prijzen en wat inclusief is in de opties. Bekijk de website van de verkoper voor meer details over je keuze.

Door te klikken op het icoon naast de aanbieding zie je meer gegevens over wat is opgenomen in de prijs. Wat bijvoorbeeld kan verschillen is het soort ticket, soort hotel en of het bedrijf een officiële partner van de club is. Het pakket kan ook eten, een rondleiding, of toegang tot het museum van de club bevatten.

Zoek naar jouw favoriete team of een spannende bestemming.

Vergelijk deals van verschillende ticketaanbieders.

Kies het ticket of pakket dat het beste bij jou past.

Neem contact met ons of met de verkoper op als je vragen hebt.

Een gids voor het voetbal in Europa

Hou er rekening mee dat Voetbalticket.com geen tickets verkoopt, het is alleen een service om makkelijker het aanbod van tickets te bestuderen. Als je een wedstrijd mist of tips hebt voor verbetering horen we je suggesties graag, neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina.